div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Smite güncellemesi yayınlandı!

- Advertisement -

Kendine has MOBA tarzıyla sevilen bir oyun olmayı başaran Smite’a gelen güncelleme ile hoş yenilikler oyuna getirildi. Güncelleme ile beraber yeni kostümler, ses paketleri ve yeni antrenman haritası en çok dikkat çeken yenilikleri oluşturuyor.

Yapımcıların yaptıkları açıklamalara göre yeni antrenman haritası özellikle yeni oyuncuların oyuna kolayca alışmalarını ve oyun tecrübelerinin gelişmesini sağlayacak. Bu arada antrenman modunda farklı oyun modlarına da alışmak kolay olacak. Joust olarak adlandırılan antrenman modu, Arena modunun 3v3 maçları olarak göze çarpıyor. Bu arada diğer bir antrenman haritası olan Jungle’da güncellendi. Daha iyi görsel detaylara sahip olan Jungle’da oyuncular bundan böyle haritanın herhangi bir noktasında eşya satın alabilecekler ve yeteneklerini sıfırlayabilecekler.

Bua rada oyuna eklenen son tanrı Khepri ise bir destek karakteri olmasına rağmen gereğinden fazla güçlü olduğu gerekçesiyle güncelleme ile beraber nerf yedi.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler