div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Orcs Must Die! Unchained: Baltalı ve kana susamış Bloodspike

- Advertisement -

BloodspikeSplashFinal

Baltalı ve kana susamış:
Orcs Must Die! Unchained kahraman havuzunu Bloodspike ile genişletiyor.

1.2 güncellemesi:

+ Yeni Kahraman: Bloodspike
+ Daha kolay bir zanaat sistemi
+ Oyunun meta mekanizmasında çok sayıda değişiklik
+ “Hayatta kal” modunda düzenlemeler

1.2 güncellemesi ile oyuna yeni bir yakın dövüşçü dahil edilirken zanaat sistemi kolaylaştırılıyor ve “Hayatta Kal” modu yeniden düzenleniyor.

Yayıncı Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment, en son Orcs Must Die! Unchained düzenlemesiyle Bloodspike’ı ork kelle avcısı olarak görevlendiriyor.

Pasif yeteneğinden anlaşıldığı gibi dost düşman ayırt etmiyor: Bloodspike’ın kana susamışlığı yeteneklerinin çevredeki dost Cellat’lara da hasar vermesine yol açar. Bunlar can verirken geriye Bloodspike’ın hayat puanlarını artıran lezzetli bir yiyecek bırakır.

- Advertisement -

İkinci yeteneği “kan banyosu” ise adı ile uyumlu: İster dost ister düşman olsun Bloodspike vurduğu her Cellat ile hasar gücünü %8 artıran bir güçlendirme kazanır.

Bloodspike’ın yıkıcı savaş stilini burada görebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=pWt597zM_Fg

Oyunun meta mekanizmasında çok sayıda değişikliğe gidildi.

Orcs Must Die! Unchained’in açık betası tam gaz devam ederken geliştiriciler oyuncuların yapıcı eleştirilerine kulak verip çalışmalarında göz önünde bulunduruyor. Böylece mevcut zanaat malzemelerinin sayısı azaltıldı ve çeşitli nesnelerin üretilmesini sağlayan tarifler kolaylaştırıldı. Sevilen ham maddelerin peşindeki oyuncular artık çok daha isabetli hareket edebiliyor ve her oyun turundan önce tur sonunda hangi zanaat malzemesini ödül olarak alabileceklerini kendileri seçiyorlar.

Ayrıca bunun dışında “Hayatta Kal” modunun güç dengelerinde ayarlamalar yapıldı ve beş kişiden az grupların verdikleri hasar oldukça yükseltildi.

Tüm değişikliklerin ayrıntılı listesi her zamanki gibi yama notlarında bulunmakta: http://board.omd.gameforge.com/index.php/Thread/5431-Patch-1-2-Bloodspike-Unchained/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler