div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Orcs Must Die! Unchained için yeni içerikler geliyor!

- Advertisement -

Başarılı bir açık beta startından sonra oyunu üç hafta içerisinde 1 milyonu aşkın oyuncu indirdi. Gameforge ve Geliştirici Robot Entertainment, Orcs Must Die! Unchained’in yeşil yaratıklarını “Arktik Prensin Yemini” ile buz gibi ölüme gönderiyor.

Cellat’lar kale, liman ve kanyon kalelerine hücumlarında başarı elde edemediler ve şimdi şanslarını “Etrafı Sarılı”nın buzlu ve karlı türü olan yeni harita “Heyelan”da deneyecekler. Kahramanlar bahsi geçen heyelanın altında kalmaması için, kahramanlara kutup ayısı “Tundra” eklenecek.

Kış çılgınlığı içerisindeki Tundra’nın yeteneklerini gösteren bir ön izleme için yeni kahraman fragmanı:

Dikkat Çığ!
Havaların ısınmaya başladığı ilkbaharın ortasında, Cellat’lar oyunculara hayatı dar etmek için buz gibi soğukta bir araya gelecek. Oyuna sadece kendi hasar türüne karşı dayanıklı olan yeni Buz ve Ateş Cellat’ları eklenmekle kalmadı, üstüne iki Patron daha eklendi: “Kar Tanesi” ve “Buzdağı”. Bir yandan saldırgan Dişi Yeti rakiplerine ölümcül kar topları fırlatırken, öte yandan Buzdağı da buz büyüsünü kötüye kullananları cezalandıracak. Oyunculara da yeni kahraman Tundra destek olacak. Tundra ayı arkadaşlarıyla birlikte buz gibi soğuk “Heyelan” haritasında Akşam Hisarı’nı buza ve kara bürüyecek. Cellat’lar kış şartlarına hızlıca alışsalar da, sevilen ölüm kutuları gerçek birer ölüm buzdolabına dönüşecek. Diğer taraftan yeni başlayanlar oyunun temel işleyişiyle ilgili kılavuzu okuyabilecek.

Bir kutup ayısı olmak istiyorum
Güçlü bir Kutup Ayısı olan Tundra, rahat gözüküyor olabilir ama kış güçlerine hakim. En şiddetli çatışmalarda bile soğukkanlı davranır ve asasını kullanarak yaklaşan Cellat ve düşman kahramanların yakın dövüşte canına okuyabilir. Verilen hasarın yanı sıra her saldırıda Tundra’nın rakiplerinin soğuktan donma olanağı da olacak. Buz ve karın hükümdarı olarak yeni kahraman ellerini sıvazlayacak, çünkü verdiği hasar, donmuş rakiplerde daha yüksek olacak. Uzaktaki rakipler de güvende olduklarını zannetmesinler: Tundra “Buz Patlaması” ile düşmanlarına üç buz mermi fırlatacak. Rakipleri yavaşlatan “Buz Duvarı” ve Cellat’ları anında yere mıhlayan diğer yeteneklerin yanı sıra Tundra, “Çığ” ile kışın güçlerini kullanıp rakiplerini ezip geçen devasa bir kar topuna dönüştürecek.

“ARKTİK PRENSİN YEMİNİ”ndeki en önemli yeniliklere toplu bakış:

- Advertisement -

• Yeni PvE haritası “Heyelan”
• Bir oynanabilen kahraman daha: Tundra
• Daha yüksek seviyeler için Buz ve Ateş Cellat’ları
• İki yeni Patron: Kar Tanesi ve Buzdağı
• Yeni başlangıç kılavuzu

Güncellemenin içeriğiyle ilgili ayrıntılı bilgiler için: http://board.omd.gameforge.com/index.php/Thread/4950-1-1-YAMASI–-ARKTİK-PRENSİN-YEMİNİ/

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler