div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bir e-spor oyunu olarak Overwatch’a bakış…

- Advertisement -

Blizzard geçtiğimiz hafta Overwatch Major ligi olarak da bilinen Overwatch’s Contenders serisini sundu. Biraz aksiyon, biraz farklı sonuçlar görsek de Overwatch üst seviye bir E-spor oyunu gibi gözükmüyor.

Yanlış anlaşılmasın, Overwatch Contenders asıl Overwatch Ligi değil ve fazla eleştirilmesinin pek bir faydası yok ancak Blizzard’ın bu etkinlikten ders alıp Overwatch’u daha izlenilebilir hale getirmesi gerekmekte. Sunucu kadrosu “MonteCristo” ve “Doa” gibi isimlerden oluşan Overwatch biraz daha çalışmayla çok daha izlenilebilir bir oyun haline gelebilir.

Korean APEX gibi turnuvalara bakarsak anlık replayler, aralarda yapılan derin analizler şovu canlı tutmakta. Özellikle çok dikkatli bir göze sahip değilseniz Overwatch’un profesyonel seviyedeki savaşlarında dönen kaosta olayları ayırt etmeniz neredeyse imkansız. Hatrı sayılır şekilde Overwatch oynamama rağmen dönen savaşları zar zor seçebiliyorum.

İşte kamera açılarına bir örnek:

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler