div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch oyuncularla buluştu

- Advertisement -

Dünyanın önde gelen video oyun, konsol ve aksesuar firmalarının Türkiye’deki lider distribütörü Aral, Overwatch severleri muhteşem bir etkinlikte bir araya getirdi.

Aral & D&R işbirliği ile 23 Mayıs günü düzenlenen D&R Overwatch gece açılışı etkinliğinde katılımcılar, Overwatch’un cesur kahramanlarının dünyasına ortak oldu.

24 Mayıs 00:00’da dünya ile aynı anda satışa sunulan Overwatch oyunu, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Katılımcılar, düzenlenen bilgi yarışmalarıyla hem eğlendi hem de oyun hakkında yeni bilgiler edindi. Kazananlara, Overwatch tişörtleri ve rozetleri hediye edildi. Cosplayer’ların renk kattığı gece açılışında, katılımcılar Overwatch’un eğlenceli dünyasını yakından tanıma fırsatına sahip oldular. Oyuncular hem Cosplayer’lar ile fotoğraf çektirdi hem de severek takip ettikleri Youtuber’lar ile yakından tanışma şansı buldu.

Gecenin sunuculuğunu Multiplayer ekibinden Merthan Yalçın üstlendi. Etkinlik boyunca oyuncularla konuşan Yalçın, gece açılışına katılan basın mensuplarıyla da çeşitli röportajlar yaptı.

Etkinlikte gerçekleştirilen röportajda, Activision Ürün Sorumlusu İrem Aral “Blizzard’ın uzun yıllar sonra çıkardığı yeni bir oyun oldu. Merakla beklenen bir oyundu ve ilgi oldukça fazla. Biz de bunu bir gece açılışı düzenleyerek desteklemek istedik” şeklinde konuştu.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Üzülüyorum ama neye fayda ? O kadar lider distribütör diyorlar yıllarca oynanacak bir oyuna Türkçe Altyazı getirme zahmetinde bulunmuyorlar . Ben diyecek bir şey bulamıyorum . Halbuki oldukça ümitliydim .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler