div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Overwatch’ta Cadılar Bayramı Dehşeti Başladı!

- Advertisement -

20 Milyon Oyuncuyu Geçen Overwatch’ta Cadılar Bayramı Dehşeti Başladı!

Önümüzdeki üç hafta boyunca yılın en ürkütücü dönemini Overwatch’a yakışacak şekilde, yepyeni bir dönemsel etkinlik ile kutlayacağız! Hollywood’un hayaletli sokaklarını dolaşın, temalı eşyalarla koleksiyonunuzu zenginleştirin ve ilk PvE kavgamız olan Junkenstein’s Revenge ile ürkütücü bir hikayeyi yaşayın!

Sizlerle ayrıca bu özel tatil dönemini daha da tatlı hale getirmek için Overwatch’un önemli bir dönüm noktasını – 20 milyon oyuncu – aştığı haberini de paylaşmak istiyoruz.

Overwatch Cadılar Bayramı Dehşetine Hoş Geldiniz!
Etkinlikle ilgili yepyeni bir video size bekliyor:

ŞEKER Mİ, ŞAKA MI
Bugünden itibaren oyun içindeki tüm Ganimet Kutuları özel balkabağı fenerleri ile değiştirildi ve içlerinde 100’den fazla yeni kozmetik ödül bulunuyor! Önceki etkinliklerde olduğu gibi bugünden başlayıp etkinlik sonlanana kadar kazandığınız veya satın aldığınız her bir Ganimet Kutusunda Halloween 2016 koleksiyonumuzdan en az bir eşya bulunacak – ve bunlar arasında profil ikonları, spreyler, zafer pozları, mimikler, giriş introları, kostümler ve çok daha fazlası bulunuyor!

Her bir Cadılar Bayramı Ganimet Kutusunun içeriği rasgele belirlense de, etkinlik süresi boyunca Kahraman Galerisinde kredi kullanarak da çeşitli ürkünç özelleştirme seçeneklerini açabilirsiniz.

DR. JUNKENSTEIN’IN CANAVARINA DİKKAT
Overwatch Cadılar Bayramı Dehşeti süresince ilk işbirlikli PvE kavgamıza da katılabileceksiniz: Junkenstein’s Revenge. Üç diğer oyuncuyla takım kurun ve aralarında Dr. Junkenstein, Junkestein’ın Canavarı, Reaper, gizemli bir cadı ve zomniklerin de bulunduğu ürkütücü düşmanlara karşı mücadele edin.

- Advertisement -

Junkenstein” çizgi romanında işlenen bu korkutucu hikaye bir zamanlar Adlersbrunn Lordu’nun himayesinde çalışan kaşif ve bilim adamı Dr. Jamison Junkenstein’ın hikayesini anlatıyor.

Oyuncular Simyacı (Ana), Okçu (Hanzo), Silahşör (McCree) veya Asker (Soldier: 76) arasından seçim yapabilecek ve Dr. Junkenstein’ın saldırısına karşı Adlersbrunn kalesinin kapılarını savunmaya çalışacaklar. Kahramanlar ard arda gelen zomnik saldırılarına karşı dayanmak için birlikte çalışmak ve strateji geliştirmek zorunda olacaklar. Bakalım Junkenstein’ın Canavarı ortaya çıktığında sakinliğinizi koruyabilecek misiniz?
Overwatch Cadılar Bayramı Dehşeti PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da başladı, hemen en kocaman şeker torbanızı kapın, arka plana tüyler ürpertici bir müzik açın ve Junkenstein’ın metal minyonlarına karşı kendinizi sınamaya hazır olun.

Basın Bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler