div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

İşte Overwatch’un yeni kahramanı: Ana

- Advertisement -

Yedi yıldan fazla süredir tüfeğini eline almayan, Overwatch’un kurucu üyelerinden biri geri dönüyor. Karşınızda takım arkadaşlarını eşsiz ve son derece özellikli silahlarını kullanarak uzaktan destekleyen savaş gazisi Ana.

Ana’nın başlıca silahı, uzun menzilli dartlar ateş ederek müttefiklerini iyileştiren ya da düşmanlarına hasar veren Biyotik Tüfek. Aynı zamanda, Biyotik Bombası da yakın mesafe çatışması için ideal çünkü takım arkadaşlarını iyileştirirken aynı anda etki alanındaki düşmanları yaralar. (Etki alanındaki müttefikler yapılan şifalardan geçici olarak daha fazla etkilenirken, düşmanlar da bir kaç dakika boyunca şifa alamaz) Eğer savaş çığrından çıkarsa, Ana’nın yan kolu bir Uyku Dart’ı atarak düşmanlarını bilinçsiz hale getirebilir.

Ek olarak, Ana’nın nihai yeteneği Nano Boost, takım arkadaşlarını süper askerlere dönüştürerek onlara daha hızlı hareket, hasar artışı ve düşman saldırılarına karşı direnç sağlar.

Overwatch’un kurucu üyelerinden biri olan Ana yeteneklerini ve uzmanlığını vatanını ve kendisi için değerli insanları korumak için kullanmaktadır.

Omnic Krizinin Mısır üzerindeki etkileri çok ağır olmuştu, ülkenin sayıları son derece azalan güvenlik kuvvetleri destek için elit keskin nişancılara ihtiyaç duyuyordu. Bunlardan biri de dünyanın en iyisi olarak gösterilen Ana Amari’ydi. Üstün nişancılığı, karar verme yeteneği ve içgüdüleri onun savaşı sona erdirecek Overwatch saldırı takımına katılmak için doğal bir seçim olmasını sağlamıştı.

Overwatch’un orijinal görevinin başarısını takiben Ana Saldırı Komutanı Morrison’ın sağ kolu olarak yıllarca görev yaptı. Organizasyonu yönetmekteki sorumluluğuna rağmen savaş operasyonlarından bizzat uzak kalmayı reddetmişti. Ellili yaşlarına kadar aktif görevde kaldı ve Widowmaker ismindeki bir Talon ajanının yönettiği rehine kurtarma operasyonu sırasında öldüğüne inanıldı.

- Advertisement -

Aslında Ana hayatta kalmıştı, ama ciddi biçimde yaralanmıştı ve sağ gözünü kaybetmişti. Tedavisi sırasında savaşlarla geçen bir hayatın ağırlığına karşı mücadele etmek zorunda kalmış ve dünyada büyümekte olan çatışmalardan uzak kalmayı tercih etmişti. Ancak zaman geçtikçe insanlar şehrini ve etrafındaki masumları tehdit ederken hiçbir şey yapmadan kenarda duramayacağını anladı.

Şimdiyse Ana ülkesini dengesini bozacak güçlere karşı korumak ve en önemlisi de ailesini ve en yakın müttefiklerini güvende tutmak için savaşa yeniden katılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler