div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oynaması ücretsiz Brawlhalla® 2020’de Mobile geliyor

- Advertisement -

Bugün Atlanta’daki Brawlhalla Dünya Şampiyonasında, Ubisoft, oyuncuları Valhalla salonlarında zafer mücadelesine götüren destansı bir oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu olan Brawlhalla’nın 2020’de mobil cihazlara; iPhone ve iPad için App Store’da ve Android cihazlar için Google Play’de çıkacağını duyurdu. Oyuncular, Brawlhalla web sitesinde, mobilde ilk oynayanlardan biri olma şansı için kaydolabilirler: Brawlhalla.com/mobile 47’den fazla benzersiz Efsaneden birini seçen oyuncular, tek oyunculu ve ortak oyunculu modlarının yanı sıra çevrimiçi ve yerel yarışmalara da katılabilir. Bu Efsanelere ek olarak, oyuncular Hellboy ve Adventure Time’daki Finn ve Jake gibi ünlü karakterlerle de oynayabilir.

Mobil Brawlhalla oyuncuları oyun çıktığında, desteklenen tüm platformlarla birlikte oynayabilecekler: Nintendo Switch ™ sistemi, PlayStation®4, Xbox One X ve Windows PC de dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi.

Brawlhalla hakkında daha fazla bilgi için, lütfen brawlhalla.com adresini ziyaret et.

Brawlhalla ve diğer Ubisoft oyunları hakkındaki en güncel haberler için, lütfen news.ubisoft.com adresini ziyaret et.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler