div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Oyun bilgisayarınızı sırtınızda taşıyın!

- Advertisement -

VR’ın hayatımıza girmesi ile beraber bir süredir gelişimi yavaşlayan bilgisayar donanımları da yeniden hız kazandı, üstelik bu süreçte ucuzlamayı da başardılar.

Buna en güncel örnek, Nvidia’nın yeni oyun canavarı ekran kartları GTX 1070 ve GTX 1080’i, bir önceki serinin bile altında fiyatlar ile piyasaya sunması oldu. Öyle ki, bu ayki LEVEL dergisinde fiyatı 2700 TL olan bir ekran kartını “fiyat/performans” ürünü olarak tanıtabilecek noktaya geldik.

Elbette oyun bilgisayarı ve basitlik dediğimiz kriter birbiriyle pek uyumlu sayılmaz. Bununla birlikte MSI’ın tanıttığı “Backpack PC” bu kavramı değiştirebilecek bir cihaz, üstelik bu yıl içinde piyasaya sürülmesi de planlanmakta.

5kg ağırlığında olan bu bilgisayar görüntüsünün aksine donanımsal açıdan son derece güçlü. Skylake serisi bir Core i7 işlemciye, 16GB Ram’e ve Nvidia GTX 980 ekran kartına sahip olan bu sistemin en büyük iddiası ise VR deneyimini “mobil” hale getirebilme iddiası. Bu sayede tavandan oturma odanıza uzanan metrelerce kablo yerine bulunduğunuz her yerde istediğiniz VR oyununu deneyim edebileceksiniz.

Backpack PC’nin fiyatı ise henüz duyurulmadı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler