div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Papers, Please şimdi de kısa filmiyle huzurlarınızda!

- Advertisement -

Şimdiye kadar oynamamış bile olsanız, ne kadar bağlayıcı bir oyun olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. Evet, geçtiğimiz günlerde Steam ve Youtube üzerinden görücüye çıkan Papers, Please kısa filmini kaçırmayın.

2013 yılında çıkışıyla adında çokça söz etmiş olan Paper Please için yakın zamanda kısa film çalışmaları başlamıştı. Fragmanlar, tanıtımlar derken film geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı.

Arstotzka adındaki hayal ürünü ülkede savaş geride kalmıştır ve statükonun ortasında kalan insanlar hayatına devam etmeye çalışmaktadır. Biz de bu ülkedeki Güney Grestin pasaport kontrol görevlisi olarak başlarız oyuna. Basit gözüküyor, değil mi? Bundan sonra yapmamız gereken ise yanlarında sundukları belgeye, tiplerine ve verdikleri cevaplara bakarak Arstotzka’ya giriş yapmak isteyenlerin ülkeye girip girmemelerine karar vermek. İşin ucunda karar merci olmak var, haliyle pasaportun arasına rüşvet olarak para sıkıştıranlar, ülkeye sızmak isteyen emperyalist ajanlar ve nicesi her gün karşılaştıklarımız arasında. Kısacası sorumluluğumuz oldukça büyük.

Nikita Ordynskiy’in yönetmenliğini ve Liliya Tkach’ın prodüktörlüğünü yaptığı filmi izleyenlerin ilk tepkileri oldukça olumlu Filmdeki atmosfer oldukça gerçekçi ve etkileyici. Oyunculukların da bir o kadar başarılı olduğunu da geçmemek gerek.

Ayrıca filmin süresi 10 dakika, işe-okula giderken izlenebilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler