div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Phantomers’tan 23 Nisan içerikleri!

- Advertisement -

NTTGame’in yayıncılığını üstlendiği MMOFPS oyunu Phantomers, tam sürüm öncesinde birbirinden önemli güncellemeler almaya devam ediyor. Haziran ayı içerisinde tam sürüme geçmesi planlanan oyunda son 2 hafta içerisinde oyuncularının istekleri doğrultusunda oyuna birçok içerik eklendi.

İşte bunlardan bazıları;
*Rütbe Sistemi
*Yerden Silah Alma
*Odadan Atma Oylaması
*Günlük Görev Güncellemesi

Bunlarla birlikte oyun içerisinde yer alan hataların büyük bir kısmı da giderildi.

Oyunda güncellemelerin yanı sıra Phantomers ekibi ülkemizde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı için de birbirinden güzel içerikler ve etkinlikler hazırladı.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Phantomers’a giriş yapan oyuncular Türk bayraklı silahların sahibi olacaklar. Ayrıca Phantomers arka plan görseli de 23 Nisan’a özel olarak tasarlandı ve değiştirildi.

Aynı şekilde 1 Mayıs İşçi Bayramı için de özel hazırlıklar yapan ekip, İşçi bayramını temsilen yeni bir karakteri ve yakın dövüş silahı olarak kullanılacak olan ingiliz anahtarını oyuna ekleyecek. Oyuncular 1 Mayıs günü Phantomers’a giriş yaparak hem yeni karakteri hem de ingiliz anahtarını 15 gün boyunca kullanma hakkına sahip olacaklar.

Phantomers’da yakın tarihte oyunda yapılacak güncellemeler de şu ana kadar yapılanlar kadar ilgi çekiyor. Bu güncellemeler arasında Phantomers oyuncularının heyecanla beklediği optimizasyon çalışması da yer alıyor. Bazı oyuncuların Phantomers oynarken yaşadığı kasma sorununun 28 Nisan tarihli yapılacak sunucu bakımı ile birlikte yüksek oranda çözülmesi bekleniyor. Optimizasyon ile birlikte oyuncuların Bul ve Yok Et modu için yeni bir harita beklentisi ve Phantomers’da büyük bir harita isteği 28 Nisan’da ki sunucu bakımı ile birlikte karşılanıyor.

- Advertisement -

213

İşte yeni gelecek olan Phantomers haritası; Tower

Ayrıca Phantomers ekibi 21 Nisan tarihli twitch.tv canlı yayınında Mayıs ayı içerisinde Dereceli Lig Sistemi içeriğinin, Haziran ayı içerisinde de PvE modunun oyuna ekleneceğini açıkladı. Phantomers’ın Türkçe seslendirme çalışmaları için de çok ünlü bir isimle çalışıldığı ve artık son rötuşların yapıldığı belirtildi.

Şu ana kadar yapılan ve yapılacak çalışmalara bakıldığında Phantomers’ın bomba gibi geldiğini söylememiz yanlış olmaz. İnanıyoruz ki eklenecek içerikler tamamlanıp, gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra da Phantomers Klan Turnuvası haberlerini sizlerle paylaşacağımızdan şüphemiz yok.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler