div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Plantronics’ten en hafif ve konforlu oyun kulaklığı; RIG500

- Advertisement -

Ses teknolojileri markası Plantronics, oyun segmentindeki ürünleriyle oyun tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Oyun pazarındaki çoğu kulaklıktan daha hafif olan ve modüler bir yapıya sahip olan Plantronics RIG500 profesyonel oyunculara tam odaklanma sağlıyor.

Elektronik Sport League (ESL) ile ortaklaşa yapılan çalışma sonucunda geliştirilen kulaklıklar tamamen profesyonel oyuncuların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. ESL logosu ile satışa sunulan kulaklıklar özellikle e-spor oyuncuları için oyunlarda maksimum odaklanma sağlıyor.

Plantronics, oyuncular özelinde geliştirdiği kulaklığı RIG500, modüler yapısı sayesinde kullanışlılığını bir adım öne taşıyor. Ergonomik bir tasarıma sahip olan RIG500, PC, Xbox One ve PS4 ile uyumlu. Ayarlanabilir kafa bandı, standart kapalı akustik kulaklıklar oyunlardaki konsantrasyonunuzu artırırken hareketli ve çıkarılabilir mikrofonu sayesinde de takım arkadaşlarınızla net bir ses akışı sağlıyor. Köpük dolgulu kumaş yastıklar ile de konfora değinen Plantronics, RIG500 modeliyle bir oyuncunun kulaklık özelinde istediği tüm özelliklere sahip.

7.1 Dolby ses adaptörü de bulunan RIG500, oyunlardaki sesleri HD kalitesinde duymanıza olanak sağlıyor. 200 gram ağırlığında olan RIG500 uzun süren karşılaşmalarda da kulağı yormayan bir kullanım sağlıyor.

Hepsiburada, Adeks, Mediamarkt ve Vatan gibi yerlerden edinebileceğiniz RIG500’ün satış fiyatı 229 TL’dir.

Plantronics_RIG_500_229TL

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler