div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Pokemon Go yayıncısını canlı yayında soydular!

- Advertisement -

Pokemon Go’nun nasıl bir çılgınlık yarattığı malumunuz, bu rüzgar hayli dinmiş olsa da oyun halen yayıncılar arasında oldukça popüler durumda.

The Pokemon Company ve Niantic Games’in kısaca “çalışmadığımız yerden çıktı” diye tarif edebileceğimiz bir çılgınlık yaratıp tüm dünyayı kasıp kavuran oyunu Pokemon Go, (Tolga Yüksel’in yaptığı incelemede öngördüğü gibi) zirve günlerini kısa sürede geride bıraktı. Oyunun yetersiz oyun için içeriği sebebiyle “Pokemon Panini Albümü” kıvamının çok ilerisine gidemeyeceği kısa sürede ortaya çıkarken Niantic Games’in oyuncuları geri getirmek için ne yapacağı halen merak konusu.

Bu arada oyun kendi hikâyelerini yaratmaya da devam ediyor. Bunun son örneği de Pokemon Go yayıncısı Rickeybot’un Central Park’ta canlı yayın sırasında Pokemon avlarken gasp edilmesi oldu.

Yayın sırasında saldırıya uğrayan ve gasp edilen Rickeybot’a saldıran kişi ise telefonun kamerasında açıkça gözüktüğünden yakalanması an meselesi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler