div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ratchet & Clank, satışlarda zirveyi kaptı

- Advertisement -

Sony’nin yayımladığı ve Insomniac Games’in geliştirdiği Ratchet & Clank geçtiğimiz hafta çıkışını yaptı ve oyun satışlarında zirveyi ilk haftadan kaptı!

Resistance serisinin yaratıcısı Insomniac Games’in ilk göz ağrısı olan efsanevi oyun serisi Ratchet & Clank’ın filmi 29 Nisan’da vizyona girecek ve filmi daha vizyona girmeden oyun, satışlarda ilk sıraya yerleşti. Sadece Playstation 4 platformuna çıkmasına rağmen Ratchet & Clank, Dark Souls III’ü solladı.

Dark Souls III, Ratchet & Clank’ın çıkmasıyla liderliği kaybedip ikinci sıraya yerleşiyor. Star Wars: Battlefront ise çeşitli kampanyalar ve indirimlerin etkisiyle on ikinci sıradan üçüncü sıraya kadar yükseliyor. Tom Clancy’s The Division, bu aralar birçok hatayla ve hackerla uğraşmakta bundan ise oyuncular oldukça rahatsız ve The Division listemizde dördüncü sıraya geriliyor.

Beşinci sırada EA Sports UFC 2 bulunurken altıncı sırada yepyeni bir Nintendo oyunu Star Fox Zero yer alıyor. Sadece Nintendo platformuna çıkmasına rağmen altıncı sırada giriş yaparak haftaya iyi bir başlangıç yapıyor.

Oyun satışlarında bu hafta çıkan UEFA Euro 2016 PES, ilk 10’a girmeyi başaramayarak haftayı 23. sırada bitiriyor.

Karşınızda bu haftanın top 10 listesi:

1- Ratchet & Clank
2- Dark Souls 3
3- Star Wars Battlefront
4- Tom Clancy’s The Division
5- EA Sports UFC 2
6- Star Fox Zero
7- COD: Blops 3
8- FIFA 16
9- Quantum Break
10- Dirt Rally

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler