div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Red Dead Redemption 2 için detaylı harita

- Advertisement -

Her ne kadar Rockstar Games’ten bu konuda gelen resmi bir açıklama olmasa da, geçtiğimiz hafta NeoGAF’ta yayınlanan Red Dead Redemption 2 haritasının “göz acıtmayan” hali TechRadar’da yayınlandı.

TechRadar’a göre haritanın bu hali hayli güvenilir bir bir kaynaktan doğrulanmış durumda ve ilk oyunun sol alt köşede görebileceğiniz haritasıyla kıyaslandığında ne kadar büyük olduğunu söylemeye de gerek yok.

Bazı dikkat çekici detaylara girmek gerekirse, geçen hafta sızan halinde gözüken Tall Trees ve Great Plains bölgeleri yeni oyunda da bulunacak gibi gözüküyor (Ve tabii Blackwater da.), bu da bize iki harita arasında oldukça etkili bir boyut kıyaslaması yapma şansı veriyor.

TechRadar sadece iki haritayı birleştirmekle kalmamış, ikinci oyunun bir prequel olacağını, yani ilk oyundan öncesini konu alacağını iddia etmiş, aynı kaynaklara göre oyunun ısındırma aşamaları haritanın kuzeyinde yer alan The Grizzlies bölgesinde geçecek. Yeni haritada Blackwater bölgesinde tren yollarının olmaması da bu “prequel” iddiasını destekleyen bir diğer detay.

Bunca detaya rağmen Red Dead Redemption 2 konusunda Rockstar Games’in suskunluğu sürüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler