div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rocket League satışlarda 110 milyon dolara ulaştı

- Advertisement -

Evet Rocket League’in başarılı olduğunu biliyorduk, ancak iş rakamlara gelince ne kadar başarılı olduklarını daha iyi anladık. Forbes’dan alınan habere göre Rocket League 5 milyona yakın oyunu satıp yaklaşık 110 milyon dolara ulaştı.

ss_962a25a5e9ab7d19df03ffa7c7f7693ba562e787.600x338
Geliştirici Psyonix 5 milyona yakın oyuncunun DLC satın aldığını ve oyunun harita, oyun modlarının bedava olup sadece kozmetik kısmının parayla satıldığını da ekledi. Bunu yaparak oyuncuların hiç bir şeyden eksik kalmaması ve tek farkın kostümler, dış eklentiler olmasını istediklerini açıkladı.

Psyonix’in başkanı Jeremy Dunham: “Oyuncu topluluğu oyuna DLC eklendikçe azalmakta, çünkü bu eklentileri satın alan oyuncu sayısı çok fazla değil, işte tam da bu yüzden biz sadece kozmetik ürünlerini satıyor ve hiç bir oyuncuyu oyundan koparmıyoruz, bu sebepten de oyuncularımız azalmak yerine her ay kat kat artmakta” diye Forbes’a açıklama yaptı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler