div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sahne sırası Ubisoft’ta!

- Advertisement -

EA, Bethesda, Microsoft ve PC Gaming Show’un ardından sırada Ubisoft var ve oyuncuların beklediği pek çok oyun ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl şovu Tom Clancy oyunlarına kaptırdıktan sonra muhtemelen ilk defa bir Assassin’s Creed oyununu E3 fuarında görmeyeceğiz gibi gözüküyor. Serinin sıradaki oyunu ile alakalı bilgilerin bir kısmı önceden paylaşıldıysa da yeni Assassin’s Creed oyunundan bırakın bir fragmanı, adının açıklanması bile sürpriz olacaktır.

Şovu çalacak isim Watch Dogs 2 olsa da elbette başka oyunlar da söz konusu, bunların başında da geçtiğimiz günlerde yeni bir fragmanı yayınlanan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands geliyor. Ayrıca E3 2015’te gösterildikten sonra merakla beklediğimiz ancak uzun süredir suskunluğunu koruyan For Honor’da gösterimde kendisine bir yer bulacak.

Son olarak Microsoft lansmanında da gösterilen The Division DLC’si Underground da Ubisoft lansmanında görmeyi beklediklerimiz arasında.

Watch live video from Ubisoft on www.twitch.tv

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler