div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sea of Solitude: EA Originals’tan güzeller güzeli bir oyun daha!

- Advertisement -

EA Originals son yıllarda içimin en fazla ısındığı oluşumlardan birisi. Tıpkı Square Enix Collective gibi, destekleyecekleri indie geliştiriciyi seçerken kılı kırk yarıyor ve birbirinden güzel oyunlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Berlin’de yerleşik Jo-Mei Games tarafından geliştirilen yapım sönük geçen EA Play‘in en fazla dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı.

Tim Burton’ın “Big Fish” filminde geçen en akılda kalıcı cümlelerden birisiydi: “Kötü veya şeytani olarak bildiklerimiz çoğu zaman sadece yalnızdır.” İşte, EA Originals‘ın muhteşem gözüken son oyunu Sea of Solitude da yalnızlığın bir canavara çevirdiği Kay ile çıkacağımız unutulmaz bir macerayı konu almakta.

Bu macerada tekrar insan olmanın yollarını arayacak ve karşımıza çıkan tekinsiz yaratıkların ve dev boyuttaki diğer Black Feathers’ların hakkından gelmeye çalışacağız.

Sea of Solitude’ü fena halde çuvallayan Submerged’e benzetmek mümkün olsa da 2019’un başlarında bizlerle buluşacak olan bu oyundan fena halde umutluyuz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler