div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Seoul Dynasty, Razer Team’e Katıldı.

- Advertisement -

KSV eSports ile iki yıllık anlaşma yapan Razer, birden fazla dünya şampiyonu olan ekibi Razer’ın elit spor sporculardan oluşan ekibine dahil etti.

Oyuncular için önde gelen yaşam tarzı markası olan Razer™, bugün Overwatch Ligi (OWL) sezonunun favorilerinden biri olan Seoul Dynasty’nin ve KSV eSports’un sponsoru olurken, ayrıca her iki takım ve oyuncuları içeren iki yıllık anlaşma imzaladı.

Seoul Dynasty, Ryujehong ve Fleta gibi dünyaca ünlü şampiyon oyunculardan inşa edildi. Söz konusu sponsorluk anlaşması, Seoul Dynasty’nin 2018 yılı antrenmanlarında ve turnuvalarda takım üyelerinin profesyonel Razer ekipmanlarını kullanmasını kapsayacak. Seoul Dynasty ile yapılan bu sponsorluk anlaşması aynı zamanda KSV eSports ile de yapılan büyük anlaşmanın da bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Razer kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, “Hırslı organizasyonların ve oyuncuların bir sonraki seviyeye ulaşmalarına yardımcı olmak, profesyonel e-sporların ilk günlerinden bu yana Razer’ın en önemli meselesidir” dedi ve “Oyunculardaki bu önemli tutku ve özveriyi görmemiz nedeniyle KSV eSports ve Seoul Dynasty ile iki yıllık uzun vadeli bir anlaşma yapmak bizim için oldukça kolay bir karar oldu.” sözlerini ekledi.

Sponsorluk anlaşması kapsamında Razer, hem KSV eSports hem de Seoul Dynasty takımlarına fareler, klavyeler, kulaklıklar ve diğer ürünleri tedarik ederek, turnuva ekipmanlarını dünyanın en iyi oyuncularının parmak uçlarına ve başında koyacak.

KSV eSports takımları 2017 League of Legends Dünya Şampiyonluğu (eski SSG) ve 2017 Blizzcon Heroes of the Storm Şampiyonluğu’nun (eski MVP Black) yanı sıra PlayerUnknown’s Battlegrounds Kore ve Japonya sunucularında ilk dört sırayı da içeren çok sayıda dünya şampiyonluğuna sahip olmasıyla başarısını dünya çapında göstermekte. Söz konusu bu şampiyon oyuncular, Razer’ın tüm profesyonel oyuncu ekipmanlarını kullanıyor olacak. KSV eSports’un CEO’su ve kurucuları Kevin Chou, “KSV eSports ekipleri ve oyuncuları endüstrinin sunduğu en yetenekli ve profesyoneller oyuncuları barındırıyor. Şimdi ise Razer ile yapılan bu ortaklık sonucunda profesyonel oyuncularımızın Razer’ın en üst kalite oyuncu ekipmanları ile başarıya ulaşmalarını oldukça kolay olacak” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler