div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Shadow of War: Orta Dünya bizi bekler!

- Advertisement -

Shadow of Mordor’u halen bilgisayarından silemeyenlerimiz varken, Target’in geleneksel olarak sızdırdığı oyunlara bir yenisi daha eklendi: Middle-Earth: Shadow of War

Warner Bros’un lafı fazla uzatmadan duyuru fragmanını paylaştığı oyun 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika’da ve 25 Ağustos tarihinde de Avrupa’da satışa sunulacak. İlk olarak PC, PS4 ve Xbox One versiyonları piyasaya çıkacak olan oyunun Scorpio için de hazırlandığı belirtilmekte.

Gördüğümüz kadarıyla oyunun çok beğenilen Nemesis sistemi geri dönüyor ve Middle-Earth: Shadow of War ikisi Nemesis ikisi de hikaye eklentisi olmak üzere dört adet genişleme paketine sahip olacak. Bir önceki oyunun Season Pass’i görünürde hayli zengin olsa da içerik konusunda bazı eleştirilere maruz kalmıştı ve bu açıklama da yüreklere su serpecek cinsten. Tahmin ettiğiniz gibi aşağıda gördüğünüz Gold Edition, bu eklentilere de erişmenizi sağlayacak.

Oyunda geri dönen ve kararlarımıza bağlı olarak ilerleyen Nemesis sistemi yanında güç yüzüğünü kullanabileceğiz ve bunu kullanarak karşı karşıya geleceğimiz düşmanlar arasında ölümün kanatlı hali Nazgul ve Sauron’un bizzat kendisi de bulunmakta.

İlk oyun eksiklerini geri plana attıracak denli keyifliydi, haliyle merakla bekliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler