div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Shadow of the Eternals’dan ilk oynanış videosu!

- Advertisement -

Daha önce Kickstarter’ın başarısız projesi olan Shadow of the Eternals tekrardan geliştirilmeye başlandı ve ilk oynanış videosu yayımlandı.

2013 yılının sonlarında Shadow of the Eternals başarısız bir Kickstarter projesi geçirmişti ve yapımının durdurulduğu açıklanmıştı. Şimdi yeniden geliştirilmeye devam ediyor. Oyun vaktiyle GameCube için çıkan ve döneminin unutulmazları arasında olan Eternal Darkness’ın ruhani takipçisi.

Eternal Darkness gerçekten de güzel bir yapımdı fakat bu yapımla ilgilenmeyi bırakan Denis Dyack, insanları hayal kırıklığına uğratan Too Human ve daha da kötü olan X-Men: Destiny projeleriyle ilgilendi.

Oyunun ilk Kickstarter hedefi 1.5 milyon Dolardı ve bu hedefin sadece 750 bin Dolarlık kısmını doldurabildiler. Başarısız olduktan sonra ise 750 bin Dolarlık teklif geri çekildi. Şimdi ise Denis Dyack, oyunun tekrardan geliştirdiğini duyurdu. İlk oynanış videosunu da oyunculara sundu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler