div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter ile 17 dakika!

- Advertisement -

27 Mayıs tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak olan Sherlock Holmes The Devil’s Daughter’ın yeni oynanış videosu yayınlandı.

AllGamesDelta tarafından yayınlanan videoda, yapımcı Frogwares’in Sherlock Holmes’ün yeni oyununda izleyeceği yol hakkında fikir sahibi olabilmek mümkün. Öncelikle oyunda karakterimizi tıpkı üçüncü kişi kamerasından oynanan bir aksiyon oyununda olduğu gibi yönetiyoruz ve kişilerin genel görünümlerinden, onların karakterleri ile ilgili çıkarımlar yapma şansı da bize sunulmakta. Bardağı tutuşundan saçını tarayışına kadar kişinin bir profilini oluşturuyor ve gerekirse onu göz altında tutabiliyoruz. Bu esnada zaman hızlıca akıyor.

Açıkçası oyunun türe bir yenilik katmasını beklemiyoruz, lakin ufak tefek oldukça keyifli detaylar var, Assassin’s Creed’de hedefimizi görünmeye takip etmeye çalıştığımız anlar gibi.

Oyunun yapımcısı Frogwares bu oyun dışında bir de Lovecraft esintili The Sinking City üzerinde çalışıyor, bizim esas beklediğimiz oyun da bu. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler