div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skull & Bones: Fırtına son hızla yaklaşıyor…

- Advertisement -

Ubisoft’un geçtiğimiz yılki E3 2017’de duyurduğu ve hemen ardından sessizliğe bürünen yeni korsan oyunu Skull & Bones E3 2018’de sahne aldı.

Korsan temalı bir “paylaşımlı dünya” oyunu olan Skull & Bones, hem grafikleri hem de -bir noktaya kadar- oyun mekanikleriyle Sea of Thieves’i andırıyor. Diğer taraftan aşağıdaki oynanış videosunda da görebileceğiniz gibi oyun çok daha “kullanıcı dostu” bir hale getirilmiş.

Peki bu ne demek?

Sea of Thieves’in eğlencesi, grafikleri, şusu busu bir tarafa. Oyun bir numaralı sorunu keyif alabilmek için “birileriyle beraber oynamaya” sizi zorluyor olmasıydı. İlk gün böyle düşünmeyenler bile serverlar boşaldığında durumun ne kadar sıkıntı yarattığının farkına varmışlardır diye düşünüyorum. Skull & Bones’ta ise gemiyi tek başınıza kullanıyorsunuz ve geri kalan diğer işler yapay zeka tarafından görülüyor.

Üstelik gemi başı süsünden tutun da her biri birbirinden farklı avantajlar ve dezavantajlara sahip olan silahlara, dümeninize kadar pek çok şeyi özelleştirebiliyorsunuz. Kontroller de gayet arcade olsa da hayli pratik ve derli toplu gözüküyor.

Skull & Bones çıktığında Sea of Thieves’in olmayı vadettiği şey olabilir, yani uçsuz bucaksız okyanuslarda özgürce dümen salladığımız keyifli bir korsancılık oyunu. Muhteşem gözüktüğünü de söylemek lazım. Sadece gemilerin hasar fiziklerini beğenmedim.

- Advertisement -

Oyun yeniden ertelenmezse 2019 Nisan ayında PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak. Bu arada aşağıdaki oynanış videosunu izlemeden geçmeyin.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler