div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Son Korsan’dan 19 Mayıs sürprizi!

- Advertisement -

Osmanlı denizcilik tarihinde yer alan gerçek savaş gemileriyle savaşma şansını sunan Son Korsan ile tarihin kapılarını aralayın!

Consala Games’in, hayatına tarayıcı tabanlı bir oyun olarak başlayıp daha sonra Android ve iOS platformlarına da çıkan korsanlık temalı oyunu Son Korsan’ın, adını Osmanlı donanmasındaki kadırga sınıfı gemilerden alan yepyeni savaş modu Kadırga, oyunculara çok farklı bir savaş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Mürettebatınızı ellerinizle seçin, zaferi garantileyin
Son Korsan’ın bugüne kadarki oyun deneyimine farklı ve yeni bir tat katan savaş modu Kadırga, oyunculardan korsanlık becerilerini göstermelerini bekliyor. Tayfanın hayati rol oynadığı bu modda, doğru tayfayı seçerek kazanma şansınızı arttırabilir, kürek, forsa ve korsan tayfası alarak geminizin gücüne güç katabilirsiniz. Gemi mürettebatını mahkûmlar, maaşlı birlikler, korsanlar gibi alternatifler arasından seçerek ideal bir ekip oluşturabilir ve bu tayfayla rakip gemileri batırıp yağmalayabilirsiniz. Yalnız dikkat! Tayfanızdaki mahkûmlar düşman tarafına geçip sizi sırtınızdan bıçaklayabilir ya da maaşlı birlikleriniz savaş sonrasında sizi terk edebilirler. O yüzden mürettebatınızı oluştururken bu olasılıkları göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Son Korsan, öğrenmesi kolay fakat ustalaşması beceri gerektiren bir oynanışa sahip. Demir gülle, profesyonel gülle, zincirli gülle ve özel şarapnel güllesi gibi silahları doğru zamanda seçip doğru şekilde kullanmanızı gerektiren Son Korsan, oyuncuları stratejik kararlar vermeye zorlayarak kendi gemilerinin kaptanı olma hissini yaşatıyor. Üstelik Son Korsan’ın tek bir kullanıcı hesabıyla oyunu tarayıcıda, Android ve iOS platformlarında oynamaya izin veren sistemi sayesinde oyunun eğlencesini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz.

1463147187_19mayisetkinlik

19 Mayıs’ta sosyal medya etkinlikleri ve hediyeler
Yepyeni Kadırga modunun yanı sıra Son Korsan’da 19 Mayıs gününe özel pek çok hediye ve etkinlik de oyuncuları bekliyor. Son Korsan’ın Facebook sayfasından katılabileceğiniz etkinliklerde özel yapım Son Korsan forması kazanma şansını yakalamak için çekilişe katılabilirsiniz. Ayrıca 19 Mayıs günü oyuna giren tüm oyuncular, 19.000 Organizasyon Güllesi, 9 Selit ve 9 Panzehir kazanacak. Gün boyu Son Korsandenizlerinde toplayacağınız Türk bayrakları ile oyun içi sürpriz hediyeler kazanarak oyun zevkinize zevk katabilirsiniz.

19 Mayıs’a özel paketler
Son Korsan, tüm bunların yanı sıra 19 Mayıs haftasına özel bir de paket sunuyor. Oyun içi markette bulabileceğiniz pakete 19.570 elmas yerine, yalnızca 12.000 elmas ile sahip olabilirsiniz. Dopdolu bu gülle paketinin içerisinde 700.000 Organizasyon Güllesi, 350.000 Alev Topu, 500.000 Buz Topu, 100.000 Asit Güllesi, 50.000 Zincirli Gülle, 500 Sis Topu ve bu güne özel 19 Selit bulunuyor. Bu malzemelerle denizlerin korkulan ismi siz olacaksınız.

- Advertisement -

Tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Son Korsan’a https://www.sonkorsan.com/ adresinden Apple App Store’dan ve Google Play üzerinden ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler