div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Force Arena markanın 40.yılını kutluyor!

- Advertisement -

Netmarble Games Corp. tarafından geliştirilen mobil oyun Star Wars: Force Arena, Star Wars markasının 40. yılını “4 Mayıs Star Wars Günü” güncellemesiyle kutluyor. Luke Skywalker (40.Yıl) ve Darth Vader (40.Yıl) komutan kartları yeni güncellemeyle oyuna eklendi. Bu kartların yanında gelen görev, ödül olarak oyunculara efsanevi kart paketi verecek.

Bu güncellemeyle beraber, çeşitli etkinliklerin yanında dükkandan yaptığınız kristal alımlarında hediye olarak yüzde 25 fazla kristal oyunculara verilecek. Ayrıca elmas, kredi ve kart paketi ödüllü “7 gün giriş etkinliği” de düzenlenecek. Belirli bir süre geçerli olacak “Fırsat Zamanı Etkinliği” boyunca kazanılan krediler iki katına çıkacak.

Star Wars: Force Arena, aralarında Star Wars filmi Rogue One’dan yeni karakterlerin de bulunduğu 80’den fazla oyun kartı içeriyor. İTunes App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz Star Wars: Force Arena ile ilgili daha fazla bilgi için www.StarWarsForceArena.com adresinden resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler