div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Force Arena’da birliğinizi yönetin, güç sizinle olsun!

- Advertisement -

Netmarble ve Lucasfilm Ltd. güçlerini birleştirerek, yepyeni bir mobil Star Wars tecrübesi sunuyor.
Gerçek zamanlı PvP formatındaki oyun için bugün tüm dünyada ön kayıtlar açıldı.

SEUL, Kore – 16 Kasım 2016 – Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., Lucasfilm Ltd. ile yaptığı iş birliği çerçevesinde, tüm dünyada sevilen Star Wars markasından ilham alan Star Wars: Force Arena adlı oyunu geliştirdiklerini bugün duyurdu.

Ücretsiz oynanabilecek gerçek zamanlı bir PvP olan oyun, mobil ortam için optimize ediliyor ve oyun içinde 65’ten fazla ikonik karakter, araç ve birim yer alacak.

gameplay-1

Birliğini seç, savaşa başla
Star Wars evreninde geçen Star Wars: Force Arena, oyunculara Asiler ve İmparatorluk arasında bir seçim sunarak, gerçek zamanlı olarak birbiriyle savaşacak bir birliğe komuta etme şansı verecek. Oyuncular, her savaştan sonra elde edilebilecek ve birliği güçlendirmek için geliştirilebilecek karakter kartlarını kullanarak, farklı yetenek ve saldırı özelliklerine sahip karakterleri toplayıp bunlarla birliklerini oluşturabilecek.

Arenada düşmanlarınızı yendiğinizde sıralamalarda daha yukarılara yerleşerek, hediyeler, özel karakterler ve bonus eşyalar kazanabileceksiniz. Oyuncular savaş gücünü arttıran Han Solo ve Chewbacca gibi efsanevi ikilileri bir araya getirerek kendilerine özel karakter desteleri oluştururken, strateji ve yetenekleri sınanacak. Bu ikilinin sağladığı avantajı etkin bir şekilde kullanmak, galibiyet ve yenilgi arasındaki fark anlamına gelebilecek.

gameplay-4

- Advertisement -

Luke Skywalker seninle olsun
Luke Skywalker, Prenses Leia, Darth Vader, Ezra Bridger ve benzeri favori ikonik karakterlerinizle savaşa katılın. Star Wars: Force Arena‘da oyuncular tamamen kendilerine özgü birlikler yaratarak, oynamak için sayısız farklı yol izleyebiliyor. Oyunda ayrıca tek oyunculu, eğitim ve gerçek zamanlı 1’e 1, veya 2’ye 2 çok oyunculu gibi çeşitli modlar bulunuyor.

Ön kayıt yaptırın
Netmarble Games’in Chief Marketing Officer’ı Seungwon Lee, “Dünyaca popüler Star Wars evrenini temel alan gerçek zamanlı mobil bir PvP oyunu olan Star Wars: Force Arena’yı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz” diyerek şöyle konuştu: “Star Wars’un dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına sunduğu heyecanın aynısını mobil ortama da taşımayı umuyoruz. Ön kayıt için hemen başvuruda bulunun ve hep birlikte yepyeni ve adrenalin dolu bir Star Wars macerasına başlamak üzere oyunumuz açıldığında siz de bize katılın.“

gameplay-2

Ön kayıt yaptıranlara hediye var
Oyunun ön kayıtlarına destek amacıyla, kayıt yaptıran tüm oyunculara, oyun içerisinde ürün satın almak ve karakterlerini güçlendirmek için kullanabilecekleri kristaller hediye edilecek. Ön kayıt yaptıran oyuncu sayısı arttıkça, oyunun resmi açılışından itibaren iki haftalık bir süre içerisinde oyunculara verilecek kristallerin sayısı da artacak. Ön kayıt yaptıran oyuncu sayısı 10 binden fazla olursa 250 Kristal, 100 binden fazla olursa 700 Kristal ve 1 milyondan fazla olursa 1.400 Kristal ödül olarak dağıtılacak. Ön kayıtlar oyunun resmi web sitesinden yapılacak.

Oyunun öne çıkan özellikleri:

-Gerçek zamanlı 1’e 1 veya 2’ye 2 PvP arena karşılaşmalarında, dünyanın dört bir yanından oyuncularla güçlerinizi birleştirerek SAVAŞIN.
-Aralarında Luke Skywalker, Darth Vader ve Ezra Bridger’ın da bulunduğu 65’in üzerinde ikonik Star Wars karakter ve aracından oluşan bir takımı YÖNETİN.
-Savaş gücünüzü arttıran güçlü karakter çiftlerinden destek alan ideal Asi veya İmparatorluk birliğinizi oluşturmak için favori karakterlerinizi güçlendirerek TOPLAYIN.
-Etkinliklere katılarak hediyeler, özel karakterler ve bonus eşyalar kazanmak için SAVAŞIN.

Star Wars: Force Arena piyasaya çıktığında tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirme imkanı olacak. Oyunla ilgili daha fazla bilgi için www.starwarsforcearena.com resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

gameplay-3

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler