div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SteelSeries Apex 100’ü inceledik!

- Advertisement -

SteelSeries markasını artık duymayan kalmadı.

Özellikle oyuncu klavye ve farelerinde (Buna da mouse demediğim her an içimden bir parça kopuyor.) uzmanlaşan SteelSeries, hesaplı ürünlerle de oyuncuların yanında olmayı hedefliyor.

Apex 100 oyuncu klavyesi, hesaplı olmasına rağmen SteelSeries kalitesinden ödün vermeyen, gayet şık ve kullanışlı bir klavye.

İsminde “M” takısı olmamasından da anladığınız üzere Apex 100 mekanik bir klavye değil ama mekanik klavye özellikleri de taşıyor.

Standart bir tuş dizilimine sahip olan klavye elbette SteelSeries Engine 3 yazılımının gücünü kullanmakta ve bu sayede klavyede birçok değişiklik yapabiliyorsunuz. Varsayılan olarak mavi renkte bir ışıklandırması bulunuyor Apex 100’ün. Renk değişimi yapmanız mümkün değil ama programdan bu ışığın gücünü ayarlayabiliyor, nefes alıp verme efektini aktive edebiliyorsunuz.

SteelSeries Engine 3 aynı zamanda klavye tuşlarına makro tuşları atamada da işlev sağlıyor. Dilerseniz belirli tuş kombinasyonlarını girebiliyorsunuz, dilerseniz de metin makroları oluşturarak, tek tuşla belirlediğiniz yazının yazılabilmesini sağlıyorsunuz. (Daha çok yazılımcıların işine yarayabilecek bir özellik.) Makrolarda tuşların basılma sırasında, arada ne kadar süre olacağını da ayarlayabilmektesiniz.

- Advertisement -

Söylediğim gibi Apex 100’ün fiyatı gayet makul ve sade ve şık bir oyuncu klavyesi arayanların kolaylıkla tercih edebileceğini söyleyebilirim. Eğer daha donanımlı bir klavye peşindeyseniz de SteelSeries Apex M800’e göz atabilirsiniz.

ARTILAR
+Sade ve şık tasarım
+20 milyon tuş basma ömrü
+Makro desteği

EKSİLER
-İster istemEz “Oyuncu klavyesi” denilince daha fazla özellik beklenebiliyor.

NOT:85

Tuna Şentuna

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler