div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SteelSeries Rival 500’ü test ettik!

- Advertisement -

Bir oyuncu için klavye elbette önemli ama sanki fare biraz daha ağır basıyor. Dolayısıyla bir oyuncunun, oynadığı türlere göre de bir fare tercih edebilmesi gerekebilmekte.

SteelSeries Rival 500, daha çok MMO oyunları oynayanları düşünerek tasarlanmış ama bir mouse’ta (Fare demedim!) bolca tuş arayanları da son derece mutlu edebilecek bir cihaz. Tam 13 tane tuşla donatılmış olan fare, bu tuşların tamamıyla kişiselleştirilebilmesiyle de resmen bir yıldız gibi parlıyor. Menüleri mi bu tuşlara koyarsınız, kendi makrolarınızı yazıp mı tuşlara atarsınız, hepsi, hangi oyunu oynadığınıza bakıyor.

Elbette bazı tuşların da hiçbir şey yapmasını istemeyebilirsiniz ama bunlara eliniz çarpmaktadır; bunları da SteelSeries Engine 3 yazılımıyla kullanım dışı bırakabiliyorsunuz. Hatta sol yanda bulunan tuşu direkt olarak farenin altındaki bir tuşla kilitleme olanağınız bile var.

Rival 500 100-16.000 DPI arasında bir hassasiyet seçimine olanak tanıyor, SteelSeries Engine 3’ten ayarlanabilen bir titreşim özelliği de içinde barındırıyor. Evet, bu farenin titreşim özelliği var ve hatta tek bir şekilde değil, birçok farklı şekilde titremesini sağlayabiliyorsunuz. Bu titreşim seçeneklerini dilerseniz her tuş basışına ayarlayabiliyor, dilerseniz de belirli bir zaman için ayarlayıp bir hatırlatma olarak kullanabiliyorsunuz. (MMO oyuncuları bunun önemini bilir.)

Scroll tuşu ve alttaki logo alanının da renklerinin kişiselleştirilebildiği Rival 500, aynı Rival 700 gibi alt kısımdaki parçanın 3D baskı yöntemiyle, kendi parçanızla değiştirilebilmesine olanak tanıyor.

Rival 500’ü gerçekten çok beğendiğimizi vurgulamak istiyoruz. Sadece MMO oyuncuları için değil, tüm oyunculara ve fareyi iş yapmak için kullananlara da hitap eden, harika bir fare.

- Advertisement -

KARAR

ARTI
Bolca tuş, bolca kişiselleştirebilme olanağı, mükemmel hassasiyet.

EKSİ
Oluşturduğunuz profilleri fare üzerinde saklayamıyorsunuz. (SteelSeries Engine 3’ün bulut sisteminde durabiliyor.)

Not: 90

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler