div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Telltale’in Batman serisi Crowd Play özelliği ile geliyor!

- Advertisement -

Macera oyunlarını düştüğü dehlizlerden çıkartan firmaların başında elbette Telltale Games geliyor. Sam & Max’ten Back to the Future’a kadar pek çok efsaneyi kendi tarzıyla yorumlayan firma şimdi de Batman’e oldukça keyifli bir oyun modu ekleyecek.

Crowd Play, oyuncuların tıpkı interaktif bir sinema filmi izliyormuş gibi, aktif bir şekilde oyunun akışına müdahale edebildikleri bir mod. Crowd Play özelliğini kullanınca size Host’un URL adresi veriliyor ve tıkladığınızda da kullanıcı girişi yapmanız gerekiyor.

Bu noktadan sonra Crowd Play’in iki ayrı modu söz konusu. Birinci modda, Host akışı istediği gibi yönlendirme yetkisine sahip ancak izleyicilerin hangi seçenekleri hangi oranda oyladığını takip edebiliyor, uyup uymamak ise kendisine kalmış. Diğer modda ise takipçiler verdikleri oylarla olayların akışına direkt olarak müdahale edebiliyorlar.

Crowd Play özelliği verilen bilgiye göre 2000 kişiye kadar odalar oluşturabiliyor ve bu da 2 Ağustos tarihinde aklınıza gelebilecek her platformda (Linux ve Wii U hariç) piyasaya çıkacak olan Batman: The Telltale Series’i merakla beklememiz için bir diğer sebep.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler