div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Division’ın ilk iki eklentisi tanıtıldı!

- Advertisement -

Mart ayında piyasaya çıktıktan sonra müthiş satış rakamları yakalayan, ancak bug’ları sebebiyle kitlesini korumakta zorlanmaya başlayan Tom Clancy’s The Division’a yeni kan geliyor.

Bu eklentilerin ilki olan Underground bu ayın sonlarında çıkacak ve sizi New York’un karanlık dehlizlerine ve kanalizasyon tünellerine sürükleyecek. Yeni silah ve eşyalar ile gelecek eklenti daha fazla karanlık ve daha fazla tehlike içeriyor, elbette bunun ödülü da daha büyük zira çok güçlü eşyalar düşürebileceksiniz. Tüm bu tünellerin de rastgele yaratılacağını belirtmeden geçmeyelim. Son olarak da bu eklentiyi edindiğinizde Splinter Cell, Ghost Recon: Wildlands ve Rainbow Six: Siege giysileri de sizi bekliyor olacak.

Diğer eklenti ise kendinizi karla kaplı Manhattan’ın ortasında, olabilecek en yıkıcı ortamlardan birinde hayatta kalmaya çalışırken bulacağınız Survival eklentisi. Şimdilik detaylar hayli kısıtlı ve ikinci eklenti için bir çıkış tarihi de yok, ancak öncelikle Xbox One ve PC’ye geleceğini biliyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler