div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Elder Scrolls VI… Gözlerimiz yollarda kalmıştı…

- Advertisement -

The Elder Scrolls serisi hem 80’lerin hem de 2000’lerin nesline eşit derecede hükmetmeyi başarabilen sayılı fikri mülklerden birisi.

Biz seneler seneler önce -haritasının ne kadar devasa olduğunu bile bilmeden- oynadığımız Daggerfall’da ne kadar iyi vakit geçirdiysek şimdiki genç arkadaşlar da Skyrim’i eşdeğer seviyede bir tutkuyla tükettiler. Bazıları 1000 saati geride bıraktı ve oyun halen bilgisayarlarında kurulu, sayıları da hiç az değil.

Haliyle, Skyrim’in üzerine yeni bir Elder Scrolls oyununun gelmeyeceğini iddia edeni dehlemeye hepimiz hazırdık da, işte, sanki “henüz zamanı gelmedi” hissiyatı da bir miktar yerleşmişti üzerimize. Bugün Bethesda kısa bir teaser ile yeni oyunu duyurup üzerine başka hiçbir detay vermediğinde, sanki dünya bir saniyeliğine durmuş ve güzelleşmiş gibi geldi.

Oyunun adı kısmen belli, çıkış tarihi yok, detay yok. Kısa teaserdan tek seçebildiğimiz de grafiksel açıdan seri tarihinde yeni bir çağın açılıyor olabileceği gerçeği.

Bekleyelim bakalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler