div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

The Last of Us: Part II ile 12 dakika!

- Advertisement -

Evinizde hangi platformlara sahip olduğunuzun bir önemi yok, herhangi bir oyuncuya “bu sene E3 fuarında en çok görmek istediğin beş içeriği say!” desek aralarında mutlaka biri bu oyun olurdu. Sony ve Naughty Dog da 12 dakikalık müzik, vahşet ve aşk dolu bir fragman ile bir kez daha bu beklentileri doyurmayı başardı.

Çok güzel bir müziğin eşlik ettiği dans sahnesi ile başlayan fragmanın bir noktasında kahramanımız Ellie ve arkadaşı Dina’yı öpüşürken görüyoruz, ardından karanlık geri dönüyor.

Doğanın tamamen ele geçirdiği alanlarda Ellie hayatta kalmak için şiddetin sınırlarını zorluyor ve boğaza indirilen paladan tutun da düşmanlarının suratında şişe kırmaya kadar şiddetin her türlüsü mevcut. Tıpkı bazılarımızın tansiyonu düştüğü için izleyemediği eski fragmanda olduğu gibi.

Ellie evet kendi başına ve zorlanarak da olsa diğer “insan” düşmanlarının hakkından gelmeyi başarıyor. Yine de kendisinin kas gücü malum, savaşmak kadar gizlenmek de önemli. Bir de tabii, insanlardan bahsediyoruz henüz. Clickerlar henüz ortalıkta yok.

Bize kendimizi “evimizde” hissettiren 12 dakikalık fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz, maalesef henüz çıkış tarihi yok.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler