div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

THQ geri döndü!

- Advertisement -

Yaklaşık iki sene önce isim hakları Nordic Games tarafından alınan THQ, ismen de olsa oyun sektörüne geri döndü.

THQ’nun batışı pek çok açıdan oyun sektöründe hissedilen bir boşluğa yol açtı denebilir, zira firma indie yapımcılar ile EA / Ubisoft gibi dev dağıtımcılar arasında bir köprü görevi yapıyor ve bünyesinde bulundurduğu ismi duyulmamış ancak potansiyeli yüksek geliştirici firmalar ile Supreme Commander, Darksiders, Titan Quest, WWE ve Red Faction gibi çok kaliteli oyunların desteklenmesinde kilit rol oynuyordu.

Nordic Games 2014 yılında firmanın ve barındırdığı oyunlara ait fikri mülkleri devralmış ancak bugüne dek bu konuda herhangi bir çalışma yapmamıştı.

Firma sonunda isim değişikliği yoluna gitti ve bundan sonra THQ Nordic adıyla hayatına devam edecek, ilk projeleri ise 25 Ekim’de piyasaya çıkacak olan Darksiders: Warmastered Edition.

Belki de bu gelişme yukarıda ismini saydığımız güzelim oyunların devam oyunlarının geleceği konusunda bizleri heyecanlandıran bir ön hazırlık sadece, öyle umuyoruz.

213

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler