div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Titan Siege Online’da ödüllü Klan Savaşları başlıyor

- Advertisement -

Ağustos ayında kurulan 3 klanın üyelerine 1800 TL değerinde muhteşem oyuncu donanımları ve 22000 Mavi Elmas kazanma şansı!

Consala Games, sevilen MMORPG oyunu Titan Siege Online’ın birbirinden heyecanlı oyun içi etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Ağustos ayı içerisinde kurulacak 3 klanın üyelerini birbirinden güzel oyuncu donanımları ve yaklaşık 22000 Mavi Elmas değerinde hediyeler kazanma şansı bekliyor. Ayrıca pek çok oyun içi eşya ve binek de etkinlik sonunda sahiplerine kavuşacak.

Ağustos ayının sonunda bitmesi planlanan etkinliğin ardından çekilişle belirlenecek şanslı üç klanı bekleyen ödüller şöyle:

-Üçüncü klanın liderine Razer Naga oyuncu faresi, üyelerine ise 5630 Mavi Elmas değerinde oyun içi ödüller
-İkinci klanın liderine Corsair Scimitar RGB oyuncu faresi, üyelerine ise 6665 Mavi Kristal değerinde oyun içi ödüller
-Birinci klanın liderine Corsair K70 mekanik oyuncu klavyesi, üyelerine ise 9680 Mavi Elmas değerinde oyun içi ödüller
-Şanslı 3 klanın tüm üyelerini Yırtıcı Kuş, Şeytani Ejderha gibi binekler, yüzlerce Mavi Elmas, Yükseltme Mücevherleri, Özellik Mücevherleri, Oto-Eğitim Yenileme İksirleri, Dünya Seyahat -Parşömenleri gibi oyun içi ödüller bekliyor.

Peki, bu ödülleri nasıl kazanacaksınız? Yapmanız gereken şey çok basit. Hemen klanınızı kurun ve https://goo.gl/WqN0Gh adresindeki formu doldurup, klanınızla birlikte Titan Siege Online’ın eğlence dolu dünyasına dalın. 31 Ağustos’a kadar klanınızı 5. Seviyeye ulaştırabilirseniz, klanınızın adını üç şanslı klanın belirleneceği çekilişe yazdırabilirsiniz.

Bu harika etkinlik ve ödüller hakkında daha detaylı bilgi almak ve katılım şartlarını öğrenmek için oyunun adresini ziyaret edebilirsiniz.

Titan Siege Online Hakkında

- Advertisement -

Titan Siege Online daha önce Rusya’da ve Avrupa’da başarı elde etmiş free to play bir MMORPG oyunudur. Titan Siege Online’ın yayıncısı olan Consala Games, oyunu Türkiye’deki oyunseverlerin beğenisine sunmak üzere gerekli çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Devasa büyüklükteki açık dünyası, PvP savaşları, kale kuşatma, evcil hayvan alma, eşya üretme gibi mekaniklere sahip olan Titan Siege Online, tüm oyunseverlere eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir sanal dünya sunmayı hedefliyor.

1470298320_banner2

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler