div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Trine’ın yapımcısından yeni oyun!

- Advertisement -

Trine oyunları ile tanıdığımız ve son oyun Trine 3’ün kısalığı sebebiyle aldığı eleştirilerin ardından “bırakma” sinyali veren Frozenbyte, bu defa yeni bir oyunla, Shadwen ile karşımızda.

Görünmezlik teması üzerine kurulu bir macera oyunu olan ve yine çok güzel gözüken Shadwen, 17 Mayıs tarihinde PC, PS4, Mac ve Linux için piyasada olacak. Oyunun Türkiye Steam fiyatı henüz belli değil ancak PC versiyonları 14.55$, PS4 versiyonu ise 16.99$ fiyat etiketi ile piyasada olacak.

Shadwen’da kendisine Lily adlı küçük bir kızı koruma görevi verilmiş bir suikastçiyi canlandırıyoruz. Oyunun mekanikleri hayli ilginç, sadece hareket ettiğinizde zaman akıyor ve bunu geriye de alabiliyorsunuz. Oyunda aksiyon öğeleri de mevcut ancak bu yola başvurmanız minik Lily’nin gözünde kana susamış bir canavara dönüşmenize sebep olabilir. O yüzden sebepsiz tek hamle bile yapmamak çok önemli. Ayrıca oyunda tıpkı Trine serisinde olduğu gibi çok sayıda fizik bulmacası da mevcut.

Frozenbyte, Trine 3 gibi muhteşem gözüken ancak hataları ve kısalığıyla da akıllarda kalan bir oyunun ardından bir kez daha ilgimizi çeken bir yapıma imza atmayı başardı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler