div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Türk yapımı hayatta kalma oyunu Stay Alive: Apocalypse, Steam Greenlight’ta!

- Advertisement -

Bağımsız yapımcı Mehmet Kayhan tarafından geliştirilen hayatta kalma oyunu Stay Alive: Apocalypse, Steam Greenlight’ta oyuncuların desteğini bekliyor.

Unity 5 Oyun motorunu kullanan Stay Alive: Apocalypse, Kayhan tarafından 2.5 yıldır geliştiriliyor. Rol yapma ögeleri taşıyan oyun hayatta kalma üstüne kurulu.

Oyunun özellikleri arasında; 625 km karelik haritada, apartmanlarca yoğun toplam 8 şehir bulunmakta. Her şehir rastgele oluşuyor ve her daireye, her odaya loading ekranı olmadan girilebiliyor. RPG temeline dayanan karakter oluşturma ekranı sayesinde uzman bir toplayıcı, iyi bir savaşçı, üretimde gelişmiş bir karakter gibi birçok seçenek mevcut. Bunun yanında NPC’ler ile gruplar kurma, eş, lider, esir, takipçi gibi hiyerarşik konumlarda bulunmakta.

Oyunun mekanik işleyişinde ise; Elektrikler kesik olmasına rağmen prizleri tamir edip enerji kaynakları ile ışıkları yakma, buzdolabını tamir edip yiyeceklerin çürümesini engelleme gibi etraftaki nesneleri geliştirme seçenekleri bulunurken ayrıca araçlar, araç tamiri, motor, akü, lastik değiştirme ve tamirleri gibi detaylı bir sistem mevcut.

Hayatta kalmak adına bulacağınız su, yağ ve malzemeleri kullanarak yeme pişirebileceğiniz bir yemek sistemi ve istisnasız tüm nesneler ile etkileşime girerek, kırabilme ve kırılan parçaları hammadde olarak kullanabilme oyunun sunduğu özellikler arasında.

Oyunun Steam Greenlight sayfasına http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=850656795&result=1 bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Grafik olarak dahada geliştirildiğinde kendi kulvarında üst sıralara tırmanacağından şüphem yok. Türk yapımı olması desteği başlı başına hakkediyor. Bu anlamda level’ede teşekkürler. Steam a girdiğinde direk alacağım bir oyun.

  2. Denenmemiş bir yapım destek verilirse başarılı olacağına dair hiç şüphem yok oyunun eksikleri de kısa sürede giderilebilir türden greenlighttan geçince kesinlikle alacağım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler