div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Twitch’ten s1mple ve Zeus’a da ban geldi.

- Advertisement -

Twitch, geçtiğimiz günlerde Dr Disrespect’in de adının geçtiği ban olaylarıyla gündeme gelmişti. Olayda dünyaca ünlü Twitch yayıncısı hiçbir sebep gösterilmeksizin yayın platformu Twitch’ten ban yemişti. Disrespect ise sonrasında kendilerinden konu ile ilgili bilgi almak istemesine rağmen yanıt alamadığını anlatmıştı.

Yayın platformu Twitch, yine dünyaca ünlü yayıncıların banlanması konusuyla gündeme geldi. Ünlü espor oyuncusu Oleksandr “S1mple” Kostyliev ve Na’Vi’den eski takım arkadaşı Danylo “Zeus” Teslenko Twitch’ten banlandı. Ve yine Dr Disrespect’in ban olayında da yaşandığı gibi Twitch tarafından yayıncılara bir bilgilendirme gelmediği ortaya çıktı. s1mple’ın olayı duyurduğu Tweet şu şekilde:

“Şampiyonlar Takımı,

Twitch, kararlarının arkasında yatan neden hakkında beni bilgilendirmedi… Bu zor süreçte bana destek olan herkese minnettarım. Banımın keyfini sürerken “harika” ve herkesin “kolayca” kazanabileceği çekilişlerle diğer yayınlarımda eğlenmeye devam edebiliriz.

-s1mple”

S1mple’ın attığı bu tweet, takip edenlerin de bileceği üzere Dr Disrespect’in ban yediğinde attığı tweet’e oldukça benziyor.

- Advertisement -

Disrespect’in tweet’i ise şöyleydi:

“Şampiyonlar Takımı,

Twitch, kararlarının arkasında yatan neden hakkında beni bilgilendirmedi… Bu zor süreçte bana destek olan herkese minnettarım.

-Dr Disrepect”

Bu durum da s1mple’ın ve Zeus’un Dr Disrepect ile aynı durumda olduğunu gösteriyor. s1mple sosyal medya üzerinden açıklama yapmasına rağmen Zeus henüz herhangi bir sosyal medya kanalından açıklama yapmadı. Kanalların Twitch tarafından banlanarak kapatılması ardından bu isimlerle hesaplar türemeye başladı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler