div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft, açıktan yararlanıp köşe olan oyuncuları tehdit etti!

- Advertisement -

“Yani böyle bir açık var evet, insanlar da buna üşüşüp ne varsa aldılar. Kaç gün bekledim açığı kapatsınlar diye, bir yama çıktı, insanlar da gitti başka bir açık buldu. Baktım herkes giyinip kuşandı, ben adil davranayım derken çıplak kaldım, dedim olmayacak böyle, gittim ben de faydalandım.”

Bu sözler dergimizin biricik The Division gurusu, ilk bir haftasında günde 10 saat The Division oynayan Emre’ye ait.

Bilindiği gibi Ubisoft’un The Division’a eklediği Falcon Lost raid’inde bulunan bir açık sayesinde oyuncular, 15 adet wave’i pas geçerek direkt olarak end-game loot’a ortak olabiliyorlardı.

Yamadan önce taşınabilir kalkan sayesinde duvarlardan geçebiliyor ve size karışık veremeyen APC’leri yavaş yavaş indiriyordunuz. Ubisoft bu açığı kapattıktan sonra da aşağıda görebileceğiniz başka bir açık buldu oyuncular. Raid başladıktan sonra dışarıya kaçıp, yüklenmemiş haritanın dışından, yine taşınabilir kalkan yardımıyla uzaktan uzaktan boss’ları patlatmanız mümkün oluyordu ki bu glitch aynen yerinde duruyor, üstelik Falcon Lost’un tekrarlanabilir bir raid olduğunu düşünürseniz sıkıntı daha da büyük.

Ubisoft yaptığı açıklamada bu tarz bir bug’dan faydalanmanın kullanıcı sözleşmesine aykırı olduğunu ve bu şekilde köşe olan oyuncuların nasıl cezalandırılacağı konusunda çalıştıklarını açıkladı. Haliyle bu açıktan faydalanmanın değişen dengeler sebebiyle bir zorunluluk haline geldiğini belirten kullanıcıların sayısı da hiç az değil.

Bakalım Ubisoft durumu nasıl değerlendirecek lakin kendi forumlarında oyuncuları bu açıktan faydalanmaya nasıl mecbur bıraktıklarını şuradaki yama notlarından okuyabilirsiniz.

- Advertisement -

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler