div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ubisoft’un baltası inmek üzere!

- Advertisement -

The Division’ın çıkışının ardından daha iki ayı bile doldurmadan nasıl problemler ile uğraştığı malumunuz, oyuncuların öfke düzeyi giderek artarken Ubisoft’ta hile yapanlara karşı önlemlerini arttırmaya hazırlanıyor.

Daha önceki haberlerimizde de okumuşsunuzdur, The Division’ın bug’ları oyunun Falcon Lost Raid’inde oldukça can sıkıcı bir seviyeye ulaşmış ve oyuncular bir şeyler kaçırmamak için hile yapıp, ganimeti toplamaya neredeyse mecbur kalmışlardı. Ubisoft bu açığı kapattıktan sonra da başka bir açık ortaya çıkmış, firma da çözümü bu açıkları kapatmak yerine oyuncuları tehdit etmekte bulmuştu.

Ubisoft’un olan biteni kontrol etme konusundaki yetersizliğine bir diğer örnek de her Drop Zone’da bulunan hacker işgali örnek gösterilebilir. Üstelik bunları engellemek bir tarafa, pek çoğu için kısa süreli banlanma dışında bir çözüm de getirilememiş, olan kendi haline takılmaya çalışan oyuncuların keyiflerine olmuştu.

Ubisoft onca tartışmaların içinde en azından cezalar konusunda savaş baltalarını çıkartmış gözüküyor. Öncelikle kısa süreli banlanmanın süresi 3 günden 14 güne çıkartılırken, ikinci kez hile yaparken yakalanmanız, oyundan kalıcı olarak banlanmanıza sebebiyet verecek. Bu uygulamaların bu hafta içinde başlaması da bekleniyor.

Ubisoft’un tüm bunların yapılmasını engelleyecek kalıcı çözümü ne zaman getirebileceği ise şimdilik muamma.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler