div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Uncharted 4 kutuları çalındı!

- Advertisement -

10 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacak olan Uncharted 4: A Thief’s End’in açıklanmayan adette kopyası, satıcılara ulaştırılmak üzere yoldayken çalınmış gibi gözüküyor.

Oyunun çıkışına iki hafta kala yaşanan aksilik, Sony gibi dev firmaların bile, böyle onlarca milyon dolar değerinde yapımların sızdırılmaması konusunda ne kadar zorlandığını açıkça gösteriyor.

Nitekim polisin de devreye girdiği hırsızlık vakasının ardından, eBay’de “gönderime hazır” etiketi ile 99.99 pound fiyatla satışa sunulan Uncharted 4 oyunlarının da satıştan geri çekildiği görüldü. Ancak Eurogamer satıcıya ulaşmayı başarmış ve öğrendiklerine göre bu satışa sunulan 10.000 adet kopya hırsızlıktan değil, ödenmeyen katma değer vergileri (VAT) sebebiyle alıkoyulduktan sonra HM Revenue & Customs’un edinip satışa çıkardığı oyunlardan oluşuyor.

Ancak soruşturmadan bu oyunların da nasibini alacağı neredeyse kesin. Sony patronu Shuhei Yoshida fanları bu tip satışlardan ve spoiler’lardan uzak durmaları konusunda da uyarmış durumda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler