div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Vainglory, rekabeti her yerde yaşayabileceğiniz bir MOBA

- Advertisement -

Oynanışı, grafikleri ve karakter tasarımıyla MOBA türünün tüm heyecan ve rekabetini mobil cihazlara taşıyan Vainglory, tamamen Türkçe olarak oyuncularla buluştu.

Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen Vainglory, MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyun türünü heyecanından hiçbir şey kaybetmeden dokunmatik ekranlara taşıdı. Oyuncuların her an her yerde, alışmış oldukları MOBA deneyimini yaşayabilecekleri Vainglory’de, tarzınıza uygun kahramanı seçerek gerçek oyunculara meydan okuyabilirsiniz.

Aralarında Suikastçı, Büyücü, Koruyucu ve Keskin Nişancı gibi sınıfların yer aldığı 20’den fazla kahramanı seçebilirsiniz. Bunlardan 6 tanesi ile ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunda amaç, takım arkadaşlarınızla kendi üssünüzü savunurken düşman üssünü yok etmek. Bu uğurda, karşınıza çıkan düşman yaratıkları ve düşman kahramanlarını alt etmeniz gerekecek.

vainglory-resim

Mobil platformda görebileceğiniz en başarılı görsel detaylar bütününden birine sahip olan Vainglory, E.V.I.L.® motorunun yardımıyla yüksek detaylı haritası, karakterleri ve aksiyonu saniyede 60 kare oranıyla ekranlara akıcı olarak ulaştırıyor ve 30ms altı tepkime süresiyle mücadeleyi anbean parmaklarınızın ucunda hissettiriyor.

2015 yılında tüm dünyada yayınlanan Vainglory, bir yıldan kısa sürede rekabetçi bir topluluk oluşturarak Asya, Kuzey Amerika ve Avrupa’da 350.000 doların üzerinde ödülün dağıtıldığı turnuvalar düzenlemeye başladı. Son dönemde Super Evil Megacorp firması, Twitch ile milyonlarca dolarlık bir anlaşma yaparak e-sporu tüm dünyaya ulaştırmayı hedefliyor.

vainglory-mobil

- Advertisement -

Mevsimlik olarak düzenlenen turnuvalarda profesyonel oyunculardan amatör oyunculara kadar her türden oyuncu bu mücadeleye dahil olabiliyor. Hem bireysel oyuncular hem de takımlar, 3 ay süren bu turnuvalarda yer alabiliyorlar.

Yakın zamandaki etkinlikler ise 3-5 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek Kuzey Amerika Şampiyonası ve 10-12 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası olacak. Türk takımı 4Justice de ülkemizi bu şampiyonada temsil edecek. Kuzey Amerika Şampiyonası detaylarına bu adresten, Avrupa Şampiyonası detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve yine ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda 3v3 maçlarda arkadaşlarınızla birlikte yeteneklerinizi gösterin, kazanan siz olun.

vainglory-harita-768x432

Tamamı Türkçe olan Vainglory’yi oynamak için hemen Apple AppStore’dan veya Google Play’den ÜCRETSİZ olarak indirin ve arkadaşlarınızla birlikte sınırsız olarak bu maceraya atılın. Vainglory, 3G, 4,5G ve internet bağlantısı olan her yerde her zaman yanınızda!

Vainglory ile uyumlu mobil cihazlar:

iOS

– iPad 2 ve üzeri
– iPhone 5 ve üzeri
– iOS 6.1 ve üzerini gerektirir

Android

– 2GB veya daha fazla RAM’e sahip üst düzey Android cihazlar
– Android 4.4.2 Kitkat veya daha yenisi gereklidir.

Detaylı bilgilere buradan ulaşabilir, oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz!

Haber: frpnet.net – Shodan

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler