div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Vanquish nihayet PC’ye geliyor!

- Advertisement -

2010 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkan ve damağımızda hoş bir tat bırakan Vanquish, yedi sene sonra PC için duyuruldu.

25 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun bilindiği gibi çok sevdiğimiz Platinum Games tarafından geliştirilmişti ve her ne kadar kendi zamanı için hayli iyi grafiklere sahip olsa da artık yaşını başını aldı denilebilir.

Sega bunun elbette bilincinde ve oyunu PC için piyasaya sürerken elden geçirmeyi ihmal etmemiş. Öncelikle oyundaki FPS kilidi kaldırılmış durumda ve sisteminizin özelliklerine göre 60fps’ten 144’e kadar size uygun olanı seçebileceksiniz. Ayrıca 4K çözünürlük desteği, anti-aliasing, antisotropic filtering, SSAO Lighting gibi yeni grafik seçenekleri de oyunun menüsüne eklenmiş durumda.

Son olarak, oyun Steam kartları ve başarımlarına da kavuşan oyunun Steam için ön sipariş fiyatı 60 TL. Daha önce Bayonetta’yı satın aldıysanız üzerine %25 indirim de mevcut.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler