div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Warcraft 1 ve 2 için haberler kötü…

- Advertisement -

Blizzard’ın kurucularından Frank Pearce, Blizzcon sırasında düzenlenen planda Warcraft 1 ve 2’nin Remastered versiyonları için bir düşünceleri olmadığını açıkladı.

Blizzcon sırasındaki 25.yıl özel etkinlikleri kapsamında yer alan bir soru-cevap seansına katılan Frank Pearce, bir takipçilerinden gelen Warcraft 1-2 sorusu karşılığında eskiden yaptıkları her şeyin kaynak koduna ve dokümanlarına sahip olacak kadar şanslı olduklarını ancak tüm bu eski kodlara dönüp bakmanın, nasıl çalıştıklarını hatırlamanın giderek zorlaştığına vurgu yaptı ve ekledi, “biz yaşlı insanlarız, unuttuk tabii.”

“Bu fikre tutkuyla bağlı olan ve eski kodları bulup halen çalışır kılan adanmış bir kitleye sahibiz ve ben de oturup bu oyunları oynadım. Warcraft: Orcs & Humans kendi zamanı için harikaydı. Ama bana güvenin, günümüz dünyasında ve günümüz standartlarına göre bakacak olursak artık eskisi kadar eğlenceli sayılmaz.”

“Yapmak istediğimiz her şey için kısıtlı bir bütçeye sahibiz. Bunu da geriye dönüp eski fosilleri yeryüzüne çıkartmak yerine siz gençlere World of Warcraft’ta gördüğünüz harika içerikleri sunmak için, veya Overwatch için, veya gelecekte zamanımızı adayacağımız projelerin ne olacağı üzerine kafa yorarak değerlendirmeyi tercih ederiz.”

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler