div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wasteland 3 geliyor!

- Advertisement -

İlk Wasteland oyununda direktör, ikincisinde ise hem direktör hem de yapımcı koltuğunda oturan Brian Fargo ve firması inXile Entertainment, yeni oyun için topluluk fonlama kampanyası başlattı.

Brian Fargo aslında Wasteland 3 kadar önemli bir diğer proje olan Torment: Tides of Numenera üzerinde de çalışıyor ve şu anda erken erişim aşamasında olan oyunu 2017 yılı içinde piyasaya çıkartmayı umuyorlar.

Diğer taraftan Wasteland 3 açıklaması bu satırlarının yazarını öylesine heyecanlandırdı ki atmayı planladığım başlıktan vazgeçmek durumunda bile kaldım.

Detaylara geçersek eğer, Fig üzerinden başlatılan topluluk fonlama kampanyası toplamda 2.750.000$ gibi oldukça yüksek ve iddialı bir hedefle yola çıkmasına rağmen (Üstelik bunun 2.250.000$’lık kısmı firmanın özkaynaklarından gelecek.) daha ikinci gününde hedefinin %81’ine ulaşmayı başardı.

Wasteland 3 görünüşe göre, tıpkı Torment: Tides of Numenera’da olduğu gibi Unity motoruyla geliştiriliyor ve PC, PS4, Xbox One, Mac ve Linux için piyasada olacak.

Fallout serisinin üçüncü oyunla beraber FPS kamerasına geçmesini kabul edemeyenler için kurtarıcı olmuştu Wasteland 2.

- Advertisement -

Yeni oyun da Torment: Tides of Numenera’nın geldiği noktayı düşündüğümüzde bizi fena halde heyecanlandırıyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler