div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Watch Dogs 2 basın lansmanındaydık!

- Advertisement -

Türkiye oyun sektörünün köklü firması Aral tarafından düzenlenen Watch_Dogs 2 basın lansmanında medya mensupları bir araya geldi.

Ubisoft’un heyecanla beklenen yeni oyunu Watch_Dogs 2, 16 Kasım’da Hard Rock Café Istanbul’da gerçekleştirilen basın lansmanında tanıtıldı. Etkinlikte, medya mensupları ve youtuber’lar bir araya gelerek oyunu oynama şansı elde etti.

Dj performansı ve Green Box alanı ile medyanın keyifli vakit geçirdiği basın lansmanında, Ubisoft Türkiye Ürün Sorumlusu Tuba Çakar “İlk WatchDogs’ un çıkışından iki buçuk sene sonra oyun severlerin karşısına çıkan Watch_Dogs 2 bizi aksiyona ve eğlenceye doyuracak. Watch_Dogs 2’de karakter hikaye ve atmosfer anlamında bir çok yenilik bizleri bekliyor. San Francisco şehrinin atmosferini ve hackerlığı tam anlamıyla yaşatmayı hedefleyen yeni oyunda, kahramanımız Marcus ile şehirdeki neredeyse her şeyi kontrol edebileceğiz. Bunu yaparken kendimizi bir anda önceden tahmin edilemeyecek olaylar zincirinde bulabiliriz. Bu özellikleri ile daha heyecanlı ve dinamik bir oyun Watch_Dogs 2 oyuncularla buluştuğu için çok mutluyuz” dedi.

Watch_Dogs 2’de teknolojik devrimin doğum yeri olan San Francisco Bay Area’da yaşayan genç ve zeki hacker Marcus Holloway rolüne bürünüyoruz. Kötü şöhretli hacker grubu Dedsec ile birlik olup yozlaşmış şirketlerin elinde vatandaşları izlemek ve manipüle etmek amacıyla kullanılan ctOS 2.0’ın gizli tehlikelerini ortaya çıkarıyoruz.

OYUN ÖZELLİKLERİ

SAN FRANCISCO BAY AREA’YA HOŞ GELDİNİZ
İnanılmaz çeşitlilikte oynanış olanakları sunacak devasa ve dinamik bir açık dünyayı keşfedin. San Francisco’nun işlek caddelerinde tehlikeli araba takipleri sırasında trafiği hackleyin, Oakland’in renkli ve canlı mahallelerinde çatıları dolaşın ve Silicon Valley’deki yüksek teknoloji firmalarının ofislerine sızın. Teknolojik devrimin doğum yerinde ortaya çıkarılmayı bekleyen bir çok giz sizi bekliyor.

HACK YETENEĞİNİZ SİLAHINIZ
Şehrin altyapısına, bağlantılı tüm cihazlara ve herkesin kişisel veritabanına sızın. Droneların, arabaların, vinçlerin, güvenlik robotlarının ve çok daha fazlasının kontrolünü ele geçirin. Düşmanlarınızı ve o an bulunduğunuz mekanda bulunan diğer kişileri hackleyin – onları farklı şekillerde manipüle ederek beklenmedik olaylar zinciri başlatın. Her kişi, kullandıkları her araç, sahip oldukları her bağlantılı cihaz hacklenebilir.

- Advertisement -

KNTRL SİZDE
Hack ve gizlilik yeteneklerinizi kullanarak tek bir düşmanı bile öldürmeden görevleri tamamlayabilir veya hack ve silahları birleştirerek daha sert bir yaklaşım izleyebilirsiniz. Oyun stilinize uyacak farklı yetenekler geliştirin ve hacker araçlarınızı güçlendirin – uzaktan kumandalı arabalar, Quadcopter droneları, 3D yazıcı ürünü silahlar ve çok daha fazlası.

ARKADAŞLARINIZA KESİNTİSİZ BAĞLI KALIN
Tümü de paylaşılan bir açık dünya deneyimi içinde mevcut olan İşbirlikli ve PvP aktivitelerine katılabileceğiniz kesintisiz bir çokluoyuncu deneyiminde arkadaşlarınıza bağlı kalın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler