div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

World of Tanks Konsol Sürümü 4. Yaşında!

- Advertisement -

Dünya çapında 14 milyondan fazla oyuncuya sahip World of Tanks konsol sürümleri, 4. yaşını bir dizi sürprizle kutluyor.

Wargaming, dünya çapında büyük başarı sağlayan World of Tanks’in konsol sürümünün bugün itibariyle 4. yılını doldurduğunu açıkladı.Global olarak 14 milyondan fazla oyuncuya sahip olan World of Tanks konsol sürümü, yeni yaşını dünyaca ünlü sanatçıların çok özel çizimleri, bedava bir tank ve 2 kat daha fazla deneyim kazandıran bir oyun içi multiplayer partiyle kutlayacak.

İlk olarak Xbox 360’a 2014 yılında çıkan World of Tanks, yıllar içinde sırasıyla PlayStation®4, Playstation®4 Pro ve mevcut tüm Xbox One jenerasyonlarında yayınlandı. Son olarak Kasım 2017’de Xbox One X’e çıkan oyun an itibariyle 4K çözünürlüğü desteklemekte. 4 senelik macerasında toplam 660 tank, 9 ülke ve 90 benzersiz haritaya ulaşan oyuna son eklenen, 12 saatin üzerinde oynanışa sahip Savaş Hikayeleri kipi araclığıyla World of Tanks konsol sürümleri, PvP yanında PvE modunu da desteklemeye başladı.

Oyunun 4. yaşı şerefine Wargaming, 2. seviye bir Japon tankı olan Ashigaru Te-Ke tankını Şubat ayı boyunca oyuna giren ve bir maç kazanan herkese hediye edeceğini duyurdu. Bugünden itibaren 12 Şubat’a kadar sürecek Savaş Partisi etkinliği ise oyunculara çifte deneyim kazanma şansı veriyor. Oyuna bugün, yani oyunun yaş gününde girenler ise her savaşta 5 kat daha fazla deneyim puanı kazanıyor olacak. Ayrıca oyuncular Şubat boyunca Premium zaman indirimlerinin yanı sıra çok özel Gümüş Bonus Etkinliğinden de yararlanabilecekler.

World of Tanks’in sosyal medya kanallarını takip etmeyi de unutmayın zira Wargaming, World of Tanks’in 4. yılı şerefine dünyaca ünlü çizerlerin özel olarak hazırladığı ender sayıda hazırlanan çizimleri hediye edecek. Aralarında Wargaming’in kıdemli çizeri Georgios Skodras, Rus ilüstratör Aleksey Rico, Brezilyalı pop kültür sanatçısı Butcher Billy ve Doğu Yakası çizeri Brett Parson gibi isimler bulunan sanatçıların her biri, World of Tanks’i kendi özgün perspektiflerinden görüp çizdiler.

Ayrıca doğum günü kutlamaları süresince oyuncular, World of Tanks’teki unutamadıkları anları anlattıkları kısa videoları şirketle paylaşabilecek ve daha sonra hazırlanacak detaylı kutlama videosunda yer alma fırsatı yakalayabilecekler.

- Advertisement -

Son olarak 16-19 Şubat arası tüm Xbox sahipleri Xbox Live Gold üyeliği olmadan oyunu oynayabilecek. Playstation 4 ve Pro sahipleri her zamanki gibi PS+ üyeliği gerekmeden oyunun keyfini çıkarmaya devam edebilirler.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler