div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wolfteam’de heyecan Temmuz’a doğru daha da yükseliyor!

- Advertisement -

Bu heyecan her ay yaşanıyor, NESCAFÉ 3ü1 arada EXTRA ile WOLFTEAM ŞAMPİYONASI büyük Temmuz finali için WOT’tan biletler kapılıyor…

“Wolfteam Online Takım Turnuvası” anlamına gelen WOT; Wolfcity, Kafe Kafe Wolfteam ve Wolfteam ekibinin özel olarak seçeceği takımlarla birlikte 100.000TL yolunda bilet kapılabilen bir diğer alan.

256 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Wolfteam Online Takım Turnuvası’nda nakit para ödülü ve milyonlarca JoyPara değerinde oyun içi eşya için takımlar kıyasıya mücadele ediyor ve ilk 3 sırayı alan takımlar sırasıyla para ödüllerini kazanıyor.

1. Takım3.000TL 2. Takım 2.000TL 3. Takım 1.000TL.

Wolfteam Online Takım Turnuvası’nın ilerleyişi şöyle; Bir haftalık kayıt süreci sonrası takımlar belirlenip eşleştirmeler gerçekleştiriliyor. Eşleştirmeler sonrası takım kaptanlarına bilgilendirme maili atılıp ardından da turnuva başlanıyor. 256 takım, tekli eliminasyon sistemine göre karşılaşıyor ve 1. olabilmek için mücadele veriyorlar. 2016’da da tam 6 adet Wolfteam Online Takım Turnuvası bizleri bekliyor. 6 aylık periyotlara bölünmüş olan bu turnuvalar, her ay bir tanesi sonuçlanacak şekilde düzenlenecek.

Mayıs turnuvası yeni sona erdi. Kazanan DeadLyShooteRs hem 3.000TL’lik para ödülünü hem de büyük final için bileti kaparken, 2. Olan takım WTMEGAS da 2.000TL’lik para ödülünün yanı sıra büyük final için bileti kaptı.

Haziran turnuvaları yolunda sen de yerini almak istiyorsan sayfayı takip et ve anında başvur: http://joy.ac/4gEc

- Advertisement -

Temmuz ayına kadar her ay WOT Turnuvalarında ilk 2’ye giren takımlar direk olarak NESCAFÉ 3ü1 arada EXTRA ile WOLFTEAM ŞAMPİYONASI’nda büyük ödül için yarışmaya hak kazanacaklar. Haziran’da bu ikiden biri neden sen olmayasın? Büyük turnuva sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler