div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

WoW: Legion D&R gece açılışı ile oyuncular bir araya geldi!

- Advertisement -

Aral, D&R işbirliğiyle World of Warcraft: Legion oyuncularını muhteşem bir etkinlikte bir araya getirdi.

Dünya’nın en popüler devasa online rol yapma oyunu World of Warcraft’ın altıncı genişleme paketi olan World Of Warcraft: Legion, 30 Ağustos tarihinde, saat 00:00’da Aral & D&R işbirliği ile düzenlenen World of Warcraft: Legion D&R gece açılışı etkinliği ile tüm oyun severleri buluşturdu.

D&R Erenköy mağaza önünde düzenlenen aktivitede oyun severler World of Warcraft müzikleri ve yarışmalar ile eğlenceyi doyasıya yaşadılar.

LEVEL ve CHIP dergisinin medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte, gecenin sunuculuğunu CHIP ekibinden Ercan Uğurlu üstlendi. Etkinlik boyunca oyuncularla konuşan Uğurlu, gece açılışına katılan oyuncular ve basın mensuplarıyla çeşitli röportajlar yaptı. Röportaja katılan oyuncular Çarkıfelek yarışmasına katılma hakkı elde etti ve çeşitli ödüller kazandı. CHIP tarafından canlı olarak yayınlanan gecede, etkinliği online izleyen oyunseverler de sürpriz hediyeler kazanma şansı yakaladı.

Monster Energy’nin enerji içecekleri ile tüm gece yorulmadan eğlenen oyun severler, geceye renk katan Cosplayer’lar ile fotoğraflar çektirdi. Ayrıca, tüm katılımcılara World of Warcraft:Legion tişörtleri ve posterleri dağıtıldı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler