div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Wreckfest erken erişimden çıkıyor, nihayet…

- Advertisement -

Yahu dile kolay, bu oyunun ilk bakış yazısını yazdığımda henüz editör değil serbest yazardım. Aradan geçen zamanda Wreckfest kendisini öyle bir unutturdu ki haberleri gelmeye başladığında zihnimin derinliklerini zorlamak durumunda kaldım.

Beş sene kadar önce oyuna ön inceleme yazdığım günlerde mod sayısı kısıtlı, araç sayısı kısıtlı, pist sayısı kısıtlı, grafikler kötü ve hasar modellemesi de on sene önce çıkan FlatOut düzeyindeydi. Wreckfest bu noktadan sonra bir müddet ileriye değil geriye gitti açık konuşmak gerekirse. Bir noktada gelişimin tamamen durduğunu söylemek de mümkün.

Peki şu an durum ne? İncelemesini yapacağız ancak hem hasar modellemesi, hem grafikler hem de mod ve araç çeşitliliği konusunda ciddi bir gelişimden söz etmek mümkün. Umuyorum oyunun Derby moduna da gereken önem verilmiş ve FlatOut’taki o “yarışıp yarışıp duruyoruz işte” havasından bir nebze olsun uzaklaşmak mümkün olmuştur.

Çıkış fragmanı aşağıda, oyunun fiyatı da 59 TL. Türü sevmiyorsanız kaçınmak isteyebilir veya indirimleri bekleyebilirsiniz. Oyun 14 Haziran’da PC, 20 Kasım tarihinde ise PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler