div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Yeni Star Wars: Battlefront seneye geliyor!‏

- Advertisement -

Electronic Arts, finansal duyuruları ile birlikte yeni Star Wars: Battlefront’un önümüzdeki yıl bizlerle olacağını duyurdu.

Yeni oyunu çıkarmaları pekte sürpriz olamadı. Çünkü EA’nın yayımladığı mali rapora göre Star Wars Battlefront 14 milyonun üzerinde kopya satmayı başardı, bu sayımlar 31 Mart 2016’da son buldu.

Geçen yılki aynı çeyrek raporda net gelir 395 milyon Dolara ulaşırken EA’nın bu yılki çeyrek raporunda müthiş bir artış yaşandı ve 899 milyon Dolara ulaştı. Bütün finansal yıla bakacak olursak EA, 4.5 milyar dolar net gelir elde etti. Böylelikle de yeni Star Wars: Battlefront’un çıkmasına zemin hazırladı.

EA ayrıca Uncharted yaratıcısı Amy Hennig tarafından Visceral çatısı altında geliştirilen yeni Star Wars oyununun muhtemelen 2018 yılında piyasada olacağını da belirtti.

EA’nın CFO’su Blake Jorgensen, “Önümüzdeki üç, dört yıl içerisinde her yıl Star Wars başlıklı yeni bir oyun çıkarmayı planlıyoruz. Gelecek yıl göreceğimiz yeni Star Wars: Battlefront, daha büyük ve daha iyi dünyalara sahip olacak, artık elimizde sadece eski oyunlar değil, üzerinde çalışabileceğimiz yeni filmler de var. Ayrıca oyunda sadece tarihi mekanlar yer almayacak daha önceki oyunlarda olan dünyalarda eklenecek.” sözlerinde bulundu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler